Red Sea Diving Safari - Marsa Nakari Village

Onze mening
bulletOngelimiteerd kantduiken
bulletOngedwongen sfeer
bulletVan de bewoonde wereld vandaan
De duikvakantie
bulletRuim opgezette eco lodge voor duikers
bulletHet kleine zusje van Marsa Shagra
bulletOp basis van soft All-inclusive

Ligging

Al jaren is Marsa Nakari, Red Sea Diving Safari, DE plek voor duikers die ongelimiteerd willen duiken. De sfeer is uniek te noemen! Ver weg van de bewoonde wereld in het zuidelijke deel van de Egyptische Rode zee, maak je schitterende duiken en geniet je van de rust en de eenvoud van de woestijn. De transfer vanaf de luchthaven Marsa Alam naar Marsa Nakari is ongeveer 75 min met auto of mini-van. Zou je kiezen voor Hurghada dan is de transfer 3,5 uur maar wat wegens een ruimer vluchtaanbod zeker interessant kan zijn.

Red Sea Diving Safari - Marsa Nakari

Marsa Nakari, 18 kilometer ten zuiden van Marsa Alam, is het kleinere zusje van Marsa Shagra. Met een prachtig huisrif en een aantal wat verder gelegen duikstekken kun je hier een heerlijke duikvakantie hebben. Je bent verzekerd van een bijzonder verblijf in de woestijn, een uitstekende sfeer, professionele begeleiding en zeer mooie duiken. Je verblijft hier op basis van all-inclusive (exclusief alcohol). Er is een soort cafetaria waar je 's avonds spannende duikavonturen deelt en geniet van de sterrenhemel. Het resort is begin 2023 een renovatie ondergaan. Er is een modernere en frissere look en alle openbare ruimtes zijn opnieuw bestraat. Dit maakt het terrein rolstoelvriendelijker. Op het strand zijn er ligstoelen, parasols en windschermen neergezet om optimaal te kunnen relaxen. Het hoofdgebouw heeft een uitbreiding gehad, waardoor er extra zitgedeeltes en gemeenschappelijke badkamers zijn bijgekomen.

Verblijf

In totaal zijn er in Marsa Nakari 28 tenten, allen voorzien van twee 1 persoonsbedden en een klein kastje. In de tenten is electriciteit voor de lichtvoorziening en het opladen van lampen. Een goede zaklantaarn is echter geen overbodige luxe! Je maakt gebruik van de gezamenlijke toilet en doucheruimte.

Ook zijn er 8 tenten ingericht als Royal Tents, deze zijn veel groter dan de gewone tenten en hebben zelfs een klein zithoekje. In deze tenten staat een 2 losse bedden. Ongeveer 3 Royal Tents hebben een groot 2-persoonsbed. Reserveer dus op tijd via ons.

De 43 Deluxe Chalets hebben het meeste comfort. Deze stenen Deluxe Chalets hebben een eigen badkamer met warm en koud water, een fan, airconditioning en een terras met een zitje. De faciliteiten zijn vergelijkbaar met een hotel. Alleen in de chalets zijn er handdoeken aanwezig.

Faciliteiten

• Ligstoelen, parasols en windschermen op het strand
• Cafetaria met uitgebreid zitgedeelte
• Hoofdgebouw met diverse zitjes
• ATM dichtbij
• Internet: vraag bij de receptie naar de mogelijkheden
• Gratis gebruik van een kluisje bij de receptie.
• Omdat het water uit de kraan in Egypte voor ons niet drinkbaar is, worden er veel flessen mineraal water verbruikt. Red Sea Diving Safari probeert de enorme afvalberg van deze plastic flessen tegen te gaan door de gasten te stimuleren een koelfles aan te schaffen voor € 5,- die door de gasten gratis bijgevuld kan worden op verschillende punten in de village. Wil je dit niet dan krijg je 1 gratis plastic fles mineraal water die je ook gratis kunt bijvullen. Wil je extra plastic flessen, dan zal je die moeten kopen.
• Tegenover Marsa Shagra, op ca 30 minuten rijden, is een decotank om de veiligheid van alle duikers te waarborgen. Hiervoor rekent men ter plaatsev € 7,- per duiker.

Verzorging

De Red Sea Diving Safari is op soft all-inclusive basis: overnachtingen, drie maaltijden per dag, cake in de namiddag en koffie, thee en frisdrank zijn bij de prijs inbegrepen (excl. Alcoholische drankjes). vanaf 10 gasten worden de maaltijden in buffetvorm geserveerd in het ruime stenen restaurant.

Excursies

Op de locatie zelf:
• SCUBA Diving
• Snorkeling
• Beach Volleyball
• Football field
• Massage

Buiten de locatie:
• Qulaan
• Beach buggy
• Wadi el Gemal National Park
• Astronomy Tour
• Shalateen Camel Market
• Desert Excursions (horse/camel/car)

*Kosten ter plaatse te voldoen

Reistijd

De beste reistijd voor Egypte is maart t/m november. Houd in juli en augustus er wel rekening mee dat het er extreem warm kan zijn. In maart en november kan er weer meer wind staan.

Bijzonderheden

Long Stay Offer
• Verblijf 2 weken of langer en ontvang 5 euro korting per persoon per dag vanaf week 2
• Verblijf 4 weken of langer en ontvang 30% korting op je verblijf en duiken
Vraag ons naar meer informatie!

Groepskortingen berekenen wij op aanvraag
Elke 11e, 21e en 30e persoon is gratis voor transfer, verblijf en duiken.
Niet voor de vluchten.

Diverse duikopleidingen en specialisaties mogelijk!
Kortingen voor kinderen tot 15 jaar berekenen wij op maat!

Video

FAQ duikvakantie Red Sea Diving Safari Marsa Nakari

bullet Waar ligt Red Sea Diving Safari Marsa Nakari?
Ben je op zoek naar een unieke duikvakantie in Egypte? Wil je rust en ongerepte koraalriffen? Dan is dit resort perfect. Direct aan de Rode Zee en in de woestijn ligt dit unieke village. Vanaf de luchthaven van Marsa Alam duurt de transfer 75 minuten. Voor de deur, in de Zuidelijke Rode Zee ligt een prachtig huisrif vol leven!

bullet Waarom bij Red Sea Diving Safari Marsa Nakari op duikvakantie?
Het resort heeft alles in huis waar een duiker naar zoekt. Je kan ongelimiteerd duiken op het mooiste huisrif in de zuidelijke Rode Zee. Of verken beroemde duikstekken als Elphinstone of Dolphin House. Na de duik kan je ontspannen aan het strand, tijdens een massage of in het cafetaria. Of plan een excursie naar de woestijn. Door de unieke ligging komen hier niet veel mensen. Je kan om deze reden genieten van rust zowel boven- als onderwater.

bullet Wat kost een verblijf bij Red Sea Diving Safari Marsa Nakari?
Dit resort heeft een passende accommodatie en duikpakket voor elk wensenpakket en budget. Wil je ongelimiteerd duiken onder de ideale omstandigheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij stellen een duikreis voor jouw samen.

bullet Welke Red Sea Diving Safari past het beste bij mijn duikvakantie?
In het zuiden van Egypte liggen drie geweldige ecolodges van Red Sea Diving Safari. Alle resorts liggen in de woestijn, aan de voet van de Rode Zee. Ze verschillen onderling vanwege de afstand van Marsa Alam en beroemde duiklocaties. Je verlangen naar rust, unieke duiken en jouw wensen bepalen welke ecolodge het beste bij jouw duikvakantie in Egypte past. Wil je meer weten? Bezoek onze website, stuur een e-mail naar info@divingholidays.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Boek je duikvakantie Red Sea Diving Safari Marsa Nakari bij Diving Holidays, specialist in duikreizen wereldwijd. Bekijk hier ons uitgebreide duikaanbod.

Red Sea Diving Safari, Marsa Nakari

De Red Sea Diving Safari is een ideaal verblijf voor duikers die het maximale aantal duiken uit hun duikvakantie willen halen en ongelimiteerd onder water willen zijn!

Onbeperkt toegang tot de huisriffen geeft je de mogelijkheid om op ieder willekeurig moment, tussen 6 uur ’s ochtends en 10 uur ‘s avonds te gaan duiken. Je kunt direct voor het ecolodge het water inlopen of je laat je met een zodiac wat verder weg brengen.

Duikpakketten

Standard Diving Package
Het duikpakket omvat 5 dagen ongelimiteerd kantduiken (incl. fles, lucht, lood) en 2 begeleide duiken op het huisrif op de 1e dag indien gewenst.

Guided Package
Het duikpakket bestaat uit: 5 dagen ongelimiteerd duiken op het huisrif met op de eerste dag 2 begeleide duiken op het huisrif + 8 credits voor een begeleide duik in Zone A, B, C of een speciale trip. Zone A is 1 credit, Zone B is 2 credits, Zone C is 3 credits en de specials trips zijn 4 credits excl. de Marine Park fee (ca. EUR 15,-).

Zone A:
Marsa Nakari housereef
Marsa Shagra housereef
Marsa Abu Dabab
Marsa Egla
Marsa Samadai
Ras Samadai
Marsa el Foukery
Marsa Assalai

Lokaal bij te boeken voor: € 15,00 per duik. Of 1 credit indien begeleide duiken pakket vooraf is geboekt. Minimaal aantal deelnemers is 6 duikers.

Zone B:
Ras Tondabo
Shaab Nakari
Habili Nakari
Habili Dori

Lokaal bij te boeken voor: € 20,00 per duik. Of 2 credits indien begeleide duiken pakket vooraf is geboekt. Minimaal aantal deelnemers is 6 duikers.

Zone C:
Elphinstone (Shaab Shagra)
Habili el Ghadeer
Wadi el Gemal
Shallaneat

Lokaal bij te boeken voor: € 30,00 per persoon per duik en € 55,00 voor 2 duiken. Of 3 credits indien begeleide duiken pakket vooraf is geboekt. Minimaal aantal deelnemers is 4 duikers. Brevettering: minimaal Advanced Open Water Diver of 2 sterren CMAS zijn en 50 gelogde duiken

Wateren

Egypte heeft een woestijnklimaat, wat inhoudt dat het in de winter kouder is. Van december - februari raden we je aan om een sweater of fleece jack mee te nemen. Comfortabel voor op de boot en 's avonds. De watertemperatuur varieert van 21 tot 28 graden. Het zicht is gemiddeld zo'n 30 meter. Wat wil je als duiker nog meer!

Faciliteiten

• 12 liter DIN en INT tanks (Nitrox en 15 liter op aanvraag en tegen betaling)
• Eigen locker voor je duikspullen
• Nitrox compressor
• Buitendouches en omkleedruimtes
• Ophangmogelijkheden voor duikpakken en schoentjes
• Spoelbakken voor al het duikmateriaal
• Watertap voor vers drinkwater
• Whiteboard waarop je je duikplan noteert
• Gevonden voorwerpen box
• Buddy whiteboard (voor single duikers om een buddy te vinden)
• Marine life registratie bord
• Overkapping voor schaduw aan de waterkant

Verplicht

De volgende items zijn verplicht bij de Red Sea Diving Safari:

• oriëntatieduik bij aanvang van de duikvakantie
• octopus
• decoboei
• duikcomputer

Overige

Voor elke duiker wordt ter plekke een klein bedrag in rekening gebracht voor de ‘decoverzekering', deze verzekering is 28 dagen geldig. Duikmaterialen zijn te huur in Marsa Shagra maar er is beperkte beschikbaarheid. Dus geef bij je boeking al je wensen door aan onze reserveringsafdeling. Ook duiken met Nitrox behoort tot de mogelijkheden voor een paar euro per tank. Graag van tevoren even aan ons doorgeven.

Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari - Onderwater
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Royal Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Royal Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Royal Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Royal Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Royal Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Royal Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Royal Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Royal Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Royal Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Royal Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Royal Tent
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Deluxe Chalet
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Deluxe Chalet
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Deluxe Chalet
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Deluxe Chalet
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Deluxe Chalet
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Deluxe Chalet
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Deluxe Chalet
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Deluxe Chalet
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Deluxe Chalet
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari - Deluxe Chalet
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari
Red Sea Diving Safari / Marsa Nakari

SPECIALS

Long Stay Offer
• Verblijf 2 weken of langer en ontvang 5 euro korting per persoon per dag vanaf week 2
• Verblijf 4 weken of langer en ontvang 30% korting op je verblijf en duiken
Vraag ons naar meer informatie!

Groepskortingen berekenen wij op aanvraag
Elke 11e, 21e en 30e persoon is gratis voor transfer, verblijf en duiken.
Niet voor de vluchten.

Kortingen voor kinderen tot 15 jaar berekenen wij op maat!

Selecteer vluchten 
 

Duikpakketten
5 dagen nonlimit huisrifduiken + 2 oriëntatieduiken met gids op dag 1 incl. fles/lucht/lood
22-02-2024 t/m 30-04-2024
€251
01-05-2024 t/m 31-10-2024
€251
01-11-2024 t/m 31-12-2025
€251
5 dagen nonlimit huisrifduiken + 2 oriëntatieduiken met gids op dag 1 + 8 credits voor begeleide duiken
22-02-2024 t/m 30-04-2024
€354
01-05-2024 t/m 31-10-2024
€354
01-11-2024 t/m 31-12-2025
€354
Beginners cursus, Openwater opleiding PADI
22-02-2024 t/m 30-04-2024
€288
01-05-2024 t/m 31-10-2024
€288
01-11-2024 t/m 31-12-2025
€288
Inclusief in de reissom
• Retourvlucht Marsa Alam v.v
• Handbagage
• Ontvangst op de luchthaven
• Retour transfers luchthaven – hotel
• Verblijf op basis van all inclusive
• All inclusive is inclusief softdrinks/koffie/thee en mineraalwater
• All inclusive is exclusief alcoholische dranken
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (per 9 personen)
• Administratiekosten € 19,00 per boeking
SGR garantie en dekking € 5,00 per persoon
Exclusief in de reissom
• Visum Egypte bij aankomst
Ruimbagage volgens voorwaarden
• Duikpakket naar wens vooraf voordelig bij te boeken
   ○ Standaard pakket met ongelimiteerd zelfstandig huisrifduiken
   ○ Begeleid pakket met ongelimiteerd zelfstandig huisrifduiken én credits voor begeleide duiken naar verdere zones
• Eventueel af te sluiten reis-, duik- en/of annuleringsverzekering

Lokaal te voldoen en prijzen onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen:
• Alcoholische drankjes
• Environmental Fee € 10,00 per persoon per verblijf (verplicht)
• Bijdrage recompressiekamer € 7,00 per verblijf per persoon (vrijwillig)
• Bij vooraf geboekte opleidingen zijn de kosten voor lesmateriaal nog exclusief
   ○ e-Learning vooraf schaf je zelf aan bij PADI en betaal je ook aan PADI
   ○ Ter plaatse digitaal de lesstof volgen learning gaat ter plaatse per e-code en betaal je aan de Red Sea Diving Safari
• Huur duikuitrusting complete set met computer € 35,00 per dag
• Nitrox 32% €2,00 per tank
• 15 liter 21% € 3,00 per tank

Verdere duiktrips zijn altijd nog exclusief je duikpakket en zijn lokaal tegen een meerprijs bij te boeken:
• Dolphin House (min. 12 pax by daily boat, min. 6 pax by speedboat): 4 credits + €15 (of € 55,00)
• Abu Ghusoun (min. 10 pax): 4 credits (of €35)
• Fury Shoals (2/3 dives) (€88/€99)

• Na boeking vragen wij om een scan van je paspoort.
De Red Sea Diving Safari gebruikt deze bij het inplannen van de duiken waarvoor toestemming gevraagd moet worden.

• Als je langer dan een jaar niet hebt gedoken dien je het PADI Reactivate programma te volgen
Kosten bedragen € 91,00 en voldoe je ter plaatse. We vernemen graag je datum laatste duik en aantal duiken bij boeking.
Als het pas ter plaatse bekend is dan kun je pas duiken als er een instructeur beschikbaar is.

Diverse duikopleidingen en specialisaties mogelijk!
Groepskortingen op aanvraag
Kortingen voor kinderen tot 15 jaar berekenen wij op maat!
8,7
Martin Woordes , Overasselt
Reisdatum: 14-01-2024
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'Mooi rustig resort . Vriendelijke crew . Alles tip top '
Ilke, Zutphen
Reisdatum: 04-01-2024
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'We hebben genoten van een week in de Royal Tents op het strand and het eindeloze snorkelen op huisrif en offshore riffen. Prachtige ervaringen tussen de dolfijnen en dan ook nog bezoek van een dugong in de Nakari baai. Wat wil je nog meer?'
Menno Toet, Weesp
Reisdatum: 21-10-2023
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'Hele fijn resort dat prima verzorgd is en waar we heerlijk hebben verbleven. Mijn zoon werd tijdens het verblijf 18 jaar en werd verrast met een grote chocolade taart en de royal tent was binnen versierd met bloemen, een pop gevouwen van handdoeken en t-shirts en een fruitschaal. Spontane actie van het personeel zonder dat ik daar om gevraagd had, geweldig en zeer attent.
'
Angela & Roel, Gouda
Reisdatum: 03-10-2023
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'De accommodatie, in ons geval een de Luxe Chalet is prima, goede bedden, airco en eigen sanitair. Werd dagelijks keurig schoongemaakt en de minibar aangevuld met koffie en thee. Het eten in Nakari is echt geweldig, goede variatie en geode kwaliteit, vriendelijk personeel. Wij werden persoonlijk begroet, omdat het voor ons de 4e keer was dat we hier waren.'
Irene, Den Haag
Reisdatum: 09-03-2023
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'Het is een mooie rustige plek; maar als je meer denkt te willen dan alleen het huisrif:
Check of er grote groepen aanwezig zijn (geweest). Trips boeken kan dan lastig zijn.
Soft all inclusief is: 3 maaltijden met Cola; Sprite of Fanta. (als het aanwezig is) verder niet. Overige is betaald.
Eten is goed. Zeker voor zo''n klein resort. '
Martin Woordes , Overasselt
Reisdatum: 15-01-2024
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'Het duik arrangement is zeer uitgebreid. Zijn veel excursie duiken bij te boeken terplaatse. '
Menno Toet, Weesp
Reisdatum: 22-10-2023
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'Heerlijk gedoken op een mooi huisrif en de duiklocaties die op 5 tot 15 minuten varen liggen, zoals Dolphin House, Habili Nakari en Shaab Nakari.
Hoogtepunt was snorkel met 40/50 dolfijnen bij Dolphin House en de duikstek Habili Nakari was ook geweldig, een groot aquarium met wel duizenden vissen en visjes.
Kortom een heerlijk duikvakantie!'
Angela & Roel, Gouda
Reisdatum: 04-10-2023
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'De geheel vernieuwede dive shade is GEWELDIG. Hier is goed geluisterd naar personeel en duikers. Alles mooi gecentreerd, perfecte droogplekken voor pak en BCD en ruime lockers voor de rest van je spullen. Eventueel een eigen slotje meenemen. Het duikgebied in de baai is makkelijk te doen en indien gewenst kan je met zodiacs op pad.'
Irene, Den Haag
Reisdatum: 10-03-2023
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'- Extra duikdag boven je 5 daagse pakket kost 56 euro.
Ga met een groep van minimaal 6 personen. Dan weet je zeker dat de trips doorgaan.
Het is ook mogelijk om Marsa Nakari te combineren met Marsa Chagra; zeker voor couples aan te raden. Dan zie je het mooie huisrif; en kan je trips boeken als je bij Marsa Chagra bent.
2 maal per jaar komen er een week zo''n 75 schoolkinderen uit Denemarken. Check even of dit rondom jouw week het geval is. Duikfaciliteiten zijn dan gelimiteerd. '
Angela & Roel, Gouda
Reisdatum: 30-09-2022
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'Het duiken hier is heel ontspannend. Vanuit de duikshed direct of in de zodiac of het water in. Het huisrif bied aan de Noord en Zuidzijde mooie koraalwanden met "grotjes / inhammen" waar je heerlijk - met de zon in je rug - doorheen kon zwemmen en genieten van het onderwaterleven.'