Bagage voorwaarden per luchtvaartmaatschappij

Bagagevoorwaarden

Diving Holidays biedt haar pakketten altijd aan met verschillende mogelijkheden van luchtvaartmaatschappijen. Zo kun je op onze website bij de prijslijsten al zien welke luchtvaartmaatschappij het voordeligst is, in meerdere opzichten. Op deze pagina kun je meer informatie lezen per airline, met daarbij ook de bagageregels. Bij sommige airlines is de bagage inclusief, bij een aantal airlines dient dit bijgekocht te worden. Let wel, Niet elke luchtvaartmaatschappij hanteert dezelfde voorwaarden voor het meenemen van duiklampen. Wij adviseren deze altijd ter plaatse te huren, om verwarringen op de luchthavens te voorkomen. Diving Holidays kan niet aansprakelijk worden gehouden voor (over)bagage.

Cathay Pacific

Ruimbagage is afhankelijk van de boekingsklasse:
Economy Light: 23 kilo
Economy Essential: 2x 23 kilo
Economy Flex: 2x 23 kilo
Premium Economy: 2x 23 kilo

Handbagage:
1 stuk handbagage van maximaal 7 kg met de maximale afmetingen van 56 x 36 x 23 cm

Corendon

Ruimbagage tegen betaling bij te boeken:

Egypte:
20 kg ruimbagage = € 25,- p.p. per enkele reis
30 kg ruimbagage = € 35,- p.p. per enkele reis
40 kg ruimbagage = € 50,- p.p. per enkele reis (2 stuks ruimbagage)
50 kg ruimbagage = € 60,- p.p. per enkele reis (2 stuks ruimbagage)
60 kg ruimbagage = € 70,- p.p. per enkele reis (2 stuks ruimbagage)
70 kg ruimbagage = € 80,- p.p. per enkele reis (3 stuks ruimbagage)
80 kg ruimbagage = € 90,- p.p. per enkele reis (3 stuks ruimbagage)

Handbagage:
Vanaf 8 mei 2024 mag iedere reiziger vanaf 2 jaar 1 stuk handbagage (accessoire) meenemen, met maximale afmetingen van 40x30x20 cm mits het item onder de stoel voor je past.

Cabine bagage:
Voor het meenemen van grote cabinebagage (voorheen handbagage) met afmetingen (max. 55 x 40 x 25 cm) aan boord van het vliegtuig dien je te betalen. Wil je cabinebagage meenemen, dan kunnen wij dit voor je verzorgen bij boeking van je reis of je kunt dit dit achteraf zelf bijboeken in “fly.corendon.com.”. Voor de cabinebagage geldt een vanaf prijs van € 15 per enkele reis per stuk en is verschillend per bestemming. Voor boekingen gemaakt voor 8 mei 2024 verandert er niets.

Duikbagage
Duikbagage dient als apart item bijgeboekt te worden voor € 55,00 per enkele reis per stuk.

Later ruimbagage (extra) bijboeken kan via de website van de luchtvaartmaatschappij.
Wil je dat Diving Holidays dit voor je regelt, dan berekenen wij € 7,50 per segment.

Curaçao
20 kg ruimbagage = € 30,- p.p. per enkele reis
30 kg ruimbagage = € 45,- p.p. per enkele reis
40 kg ruimbagage = € 55,- p.p. per enkele reis (2 stuks ruimbagage)
50 kg ruimbagage = € 70,- p.p. per enkele reis (2 stuks ruimbagage)

Handbagage:
Voor vluchten van en naar Curaçao gelden andere regels. Iedere passagier vanaf 2 jaar mag 1 stuk handbagage (maximaal 55x40x25 cm van max 10 kilo) én 1 persoonlijk item (maximaal 40x30x20 cm max 3 kilo) meenemen op Corendon vluchten naar Curaçao. Het persoonlijk item moet onder de stoel voor je passen, bijvoorbeeld een rugtas, laptoptas, handtas, cameratas of paraplu. Je handbagage moet in de opbergvakken boven de stoelen passen

Duikbagage
Duikbagage dient als apart item bijgeboekt te worden voor € 55,00 per enkele reis per stuk.

Later ruimbagage (extra) bijboeken kan via de website van de luchtvaartmaatschappij.
Wil je dat Diving Holidays dit voor je regelt, dan berekenen wij € 7,50 per segment.

EasyJet

Ruimbagage tegen betaling bij te boeken:
15 kg ruimbagage: € 49,99 p.p. per enkele reis
23 kg ruimbagage: € 59,49 p.p. per enkele reis
26 kg ruimbagage: € 74,49 p.p. per enkele reis
29 kg ruimbagage: € 89,49 p.p. per enkele reis
32 kg ruimbagage: € 104,49 p.p. per enkele reis
Easyjet hanteert ook voor ruimbagage verschillende tarieven en deze kunnen per vertrekdatum fluctueren. Wij informeren je bij boeking wat de correcte tarieven zijn.

Handbagage:
Je mag 1 klein stuk handbagage van 45x36x20 centimeter zonder gewichtslimiet meenemen, deze handbagage dient onder de stoel geplaatst te worden.

Tegen betaling kun je een groot stuk handbagage van 56x45x25 cm meenemen, deze handbagage plaats je in het bagagevak bovenin.

Sportuitrusting
Duikuitrusting behoort bij easyJet onder de overige kleine sportartikelen per tas van maximaal 20 kilo.
Een sportuitrusting is bij te boeken voor € 42,00 per enkele reis.

Later ruimbagage (extra) bijboeken kan via de website van de luchtvaartmaatschappij. Wil je dat Diving Holidays dit voor je regelt, dan berekenen wij € 7,50 per segment.

Emirates

Ruimbagage:
15 kg voor aanbiedingstarieven
25 kg voor voordeeltarieven
30 kg voor Flex tarieven
35 kg voor Flex Plus tarieven

Wij informeren je bij boeking hoeveel ruimbagage inbegrepen is bij je ticket.

Handbagage: 1 stuk handbagage van maximaal 7 kg met de afmetingen 55x38x20

Duikbagage valt binnen de 30 kg standaard bagagevrijdom.

Etihad Airways

Ruimbagage:
Vanaf 1 stuk ruimbagage van maximaal 23 kg (45cm x 72 cm x 90 cm).
De bagagevrijdom is afhankelijk van de boekingsklasse.

Handbagage:
1 stuk handbagage van maximaal 5 kg en een maximale afmeting van 115 cm (40x50x21).

Duikbagage:
De sportuitrusting kan meegenomen worden als onderdeel van de normale of extra aangekochte ingecheckte bagage. De sportuitrusting moet op de juiste wijze zijn ingepakt (om schade te voorkomen) en voldoen aan de limieten voor afmetingen en gewicht.

Wanneer de eerste vlucht van de heen- of terugvlucht met een partner luchtvaartmaatschappij plaats vindt, dan gelden de bagagevoorwaarden van deze maatschappij voor de gehele heen- en/of terugvlucht.

Garuda Indonesia

Ruimbagage:
Economy Class passagiers: 30 kg
Business Class passagiers: 40 kg

Voor losse binnenlandse tickets met Garuda, dus niet met vertrek uit Amsterdam, is de bagagevrijdom: 20 kg plus handbagage.

Het is toegestaan de bagage te verdelen over 2 of 3 koffers, mits het totale gewicht het bagagelimiet niet overschrijd. Let op: één koffer mag maximaal 32 kg bevatten volgens de bagageregels van Schiphol. Voor overbagage worden kosten in rekening gebracht.

Handbagage:
Je handbagage mag niet meer dan 7 kg wegen.
maximale afmetingen H56cmxL36cmxB23cm

Duikuitrusting:
Voor duikers kunnen wij extra 23 kg ruimbagage reserveren, bovenop de standaard bagagevrijdom voor ruimbagage. Op codeshare vluchten, waarbij de vlucht vanaf Amsterdam naar Jakarta v.v. wordt uitgevoerd door KLM (GA9089 en GA9088), is het mogelijk dat er bijbetaald dient te worden voor een extra stuk bagage. De kosten bedragen ca. € 80,00 - €100,00 per koffer/tas. Het is niet toegestaan gevulde tanks mee te nemen. De tank zelf mag mee, maar moet leeg en geopend zijn. Tevens is het noodzakelijk dat de duiklamp gedemonteerd wordt en dat de batterij apart in de ruimbagage wordt vervoerd. Het vervoeren van lood is niet toegestaan. De duikbagage van 23 kg is ook van toepassing voor losse binnenlandse vluchten zonder vertrek uit Amsterdam.
Let op: De duikbagage dient apart verpakt en ingecheckt te worden en staat niet op het ticket geprint, maar genoteerd in je reservering bij Garuda en wordt bij elke incheckbalie gezien.

Lion Air groep

Ruimbagage:
Standaard is 15 of 20 kilo ruimbagage inbegrepen, afhankelijk van de (dochter)maatschappij.

Handbagage:
1 stuk handbagage van 7 kilo met een maximale afmeting van 40x30x20 cm.

Iedere passagier (behalve baby's) mag één handbagage meenemen met een maximaal gewicht van 7 kg en één persoonlijk item zoals laptoptassen/babyspullen/leesmateriaal/camera's/dameshandtassen (handbagage). De maximale afmeting van handbagage is 40 cm x 30 cm x 20 cm. Laptops in dunne laptoptassen worden beschouwd als persoonlijke spullen. Laptops in grotere laptoptassen tellen mee als onderdeel van de toewijzing van handbagage.

Overbagage:
Het is mogelijk om vooraf “blokken” van 5kg extra ruimbagage bij te boeken. De kosten variëren van IDR 345.000 tot IDR 500.000 per vijf kilo per enkele reis. Voor boekingen van deze binnenlandse vluchten hebben wij wel een kopie van het paspoort nodig. Vergeet niet om je BSN nummer onleesbaar te maken. Wil je vooraf geen extra bagage bijboeken, dan is het ook mogelijk om dit op de luchthaven te doen. Het overbagagetarief ligt dan IDR 5.000 per kilo hoger dan wanneer je vooraf bagage bijboekt. Op de kleinere vliegvelden kan overbagage alleen cash betaald worden in IDR. Dollars en Euro's worden niet geaccepteerd. Op grotere vliegvelden als Manado en Jakarta kan wel met credit card worden afgerekend.

KLM / Air France / Kenia Airways

Ruimbagage:
De ruimbagage is afhankelijk van de boekingsklasse en is niet meer standaard inbegrepen. Deze is voor vertrek bij te boeken via de website van KLM met je reserveringsnummer die je van ons ontvangt. De kosten bedragen voor 1 koffer maximaal 23 kilo vooraf geboekt € 50,00 per enkele reis. Het regelen van de bagage op de luchthaven heeft een hogere prijs. Deze prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor Business class is zijn 2 stuks ruimbagage elk tot 32kg (max 158 cm) inbegrepen.

Handbagage:
1 stuk handbagage(55x25x35cm) van maximaal 12 kg economy en 2 stuks maximaal 18 kg voor de businessclass is inbegrepen.

Duikbagage:
Binnen de standaardhoeveelheid bagage kun je een duikuitrusting tot 23 kg als ruimbagage meenemen. Duiklampen kun je alleen als handbagage vervoeren.

** LET OP: Je dient verplicht bij KLM online in te checken omdat de luchtvaartmaatschappij om aanvullen persoonlijke gegevens vraagt van de passagiers. Deze dien je daar in te vullen.

KM Malta Airlines

Bagagevoorwaarden zijn afhankelijk van boekingsklasse.

Economy class:
Basic: 2 kilo handtas
Value: 2 kilo handtas + 10 kilo ruimbagage
Plus: 2 kilo handtas + 10 kilo handbagage + 20 kilo ruimbagage
Flex: 2 kilo handtas + 10 kilo handbagage + 20 kilo ruimbagage

Business class:
Basic: 5 kilo handtas + 10 kilo handbagage
Value: 5 kilo handtas + 10 kilo handbagage + 20 kilo ruimbagage
Plus: 5 kilo handtas + 10 kilo handbagage + 32 kilo ruimbagage
Flex: 5 kilo handtas + 2x 8 kilo handbagage + 2x 32 kilo ruimbagage

Duikbagage
Bijboeken van extra services kan via de Shop van Air Malta via: https://shop.airmalta.com/.
Extra duikbagage is mogelijk voor € 30,- per koffer van 20 kilo per enkele reis of € 40,00 per enkele reis voor een koffer van 32 kilo.
Je betaalt middels creditcard en ontvangt per e-mail een voucher die je bij het inchecken nodig hebt.
Neem deze dus geprint en digitaal mee!

Kom je er niet uit dan kun je telefonisch contact opnemen met Air Malta, uiterlijk 24 uur voor vertrek.
Houd je creditcard en vluchtnummers bij de hand.

Telefoonnummer: 00356 21662211
Ma t/m vr: 08.00 - 20.00
Za en zo: 08.00 - 18.00

Qatar Airways

Standaard:
30 kg om in te checken.
1 stuk handbagage van maximaal 7 kg. (50x37x25cm)

Duikbagage:
Duikbagage valt binnen de 30 kg standaard bagagevrijdom. Let op! Het maximale gewicht per koffer bedraagt 32 kilo.

Royal Jordanian

Standaard:
1 stuk ruimbagage van max. 23kg per persoon (max. 158cm) om in te checken
1 stuk handbagage van max. 7kg per persoon (max. 23xx41x51 cm)

Duikbagage:
Duikbagage valt binnen de 23kg standaard bagagevrijdom.
Extra bagage kan bijgekocht worden tegen betaling.

Sa Airlink

Ruimbagage
20 kilo voor 1 koffer
overbagage bedraagt ongeveer 60 ZAR per kilo (= €3,50 - € 4,00)

Handbagage
max. 8 kilo met een maximale afmeting van 56 x 34 x 23 cm met daarnaast nog een kleine laptoptas

Singapore Airlines

Standaard:
Ruimbagage: 30 kilo
Handbagage: 1 stuk van 7 kilo (som van lengte, breedte en hoogte van elk item mag niet meer dan 115 cm bedragen)

Daarnaast mag je nog 1 stuk mee aan boord nemen:
Dameshandtas*, camera / cameratas*, documententas*, overjas, paraplu, wandelstok, laptop / notebook in tas*, kleine camera.
Artikelen voor peuters en eten voor consumptie aan boord. Het totale gewicht van deze items mag niet meer dan 6 kg bedragen.
Een wandelstok, een paar krukken en/of andere prothetische voorwerpen als u daarvan afhankelijk bent
Een kleine hoeveelheid belastingvrije artikelen (waar toegestaan)

**De maximale afmetingen bedragen 40 x 30 x 10 cm elk. Als uw item de totale afmeting van 80 cm (de gecombineerde lengte, breedte en hoogte) overschrijdt, wordt het meegerekend als onderdeel van uw standaard toegestane handbagage. U moet dan ofwel uw handbagage of het extra item moeten inchecken als ruimbagage.

Duikbagage:
Duikbagage valt binnen de 30 kg standaard bagagevrijdom. Let op! Het maximale gewicht per koffer bedraagt 32 kilo.

Transavia

Ruimbagage tegen betaling bij te boeken:
15 kg ruimbagage: € 31,- p.p. per enkele reis
20 kg ruimbagage: € 38,- p.p. per enkele reis
25 kg ruimbagage: € 42,- p.p. per enkele reis
30 kg ruimbagage: € 52,- p.p. per enkele reis
40 kg ruimbagage: € 64,- p.p. per enkele reis (2 stuks)
50 kg ruimbagage: € 93,- p.p. per enkele reis (2 stuks)

Cabinebagage:
Vanaf 3 april 2024 dien je te betalen voor het meenemen van grote cabinebagage (voorheen handbagage) met afmetingen (max. 55 x 35 x 25 cm) aan boord van het vliegtuig. Wil je cabinebagage meenemen, dan kunnen wij dit voor je verzorgen bij boeking van je reis of je kunt dit dit achteraf zelf bijboeken in “Mijn Transavia”. Voor de cabinebagage geldt een vanafprijs van € 15,00 per enkele reis per stuk en is verschillend per bestemming.

-1 stuk cabinebagage van max 55x35x25 cm (zoals een rugzak of trolley):
Het is mogelijk om tegen betaling vanaf 15,- p.p. per enkele reis, de cabinebagage mee te nemen in de cabine. Boek je op tijd, dan heb je de zekerheid dat je stuk cabinebagage mee in de cabine mag. Ook krijg je er dan Priority Boarding bij. Zo kan je als eerste aan boord. Zorg dan wel dat je op tijd bij de gate bent. Mocht je cabinebagage willen meenemen, dan dien je dit bij boeking of via “Mijn Transavia” na boeking door te geven.

Handbagage:
-1 handbagage van max 40x30x20 cm (zoals een kleine handtas, cameratas of laptoptas):
Deze mag altijd gratis mee aan boord en plaats je onder de stoel voor je. Je mag altijd een paraplu, wandelstok en 1 tas met duty free items meenemen aan boord.

Is je handbagage en/of accessoire te groot of te zwaar, of heb je teveel stuks bij je? Dan worden deze in het ruim vervoerd. Je betaalt daarvoor een toeslag van minimaal € 65,- op de luchthaven.

Later ruimbagage (extra) bijboeken kan via de website van de luchtvaartmaatschappij.
Wil je dat Diving Holidays dit voor je regelt, dan berekenen wij € 7,50 per segment.

TUIfly

Ruimbagage is tegen betaling en dient direct bij boeking doorgegeven te worden:

Ruimbagage Economy / Comfort Class:

Europese- en Middellandse Zee bestemmingen
20 kg ruimbagage: € 27,- p.p. per enkele reis
25 kg ruimbagage: € 32,- p.p. per enkele reis
30 kg ruimbagage: € 42,- p.p. per enkele reis
40 kg ruimbagage: € 52,- p.p. per enkele reis
50 kg ruimbagage: € 62,- p.p. per enkele reis

Overige bestemmingen
20 kg ruimbagage: € 32,- p.p. per enkele reis
25 kg ruimbagage: € 39,- p.p. per enkele reis
30 kg ruimbagage: € 47,- p.p. per enkele reis
40 kg ruimbagage: € 56,- p.p. per enkele reis
50 kg ruimbagage: € 72,- p.p. per enkele reis

Handbagage:
Maximaal 1 stuk handbagage van 55 x 40 x 25 centimeter en maximaal 10 kg.
Neem je daarnaast bijvoorbeeld ook een laptop of kleine handtas mee, zorg er dan voor dat ze bij de rest van de handbagage ingepakt kunnen worden.

Later ruimbagage (extra) bijboeken kan niet via de website van de luchtvaartmaatschappij.
Wijzigingen of aanpassingen zijn daarom niet kosteloos.

TUIfly.be

Ruimbagage is tegen betaling bij te boeken:

Europese- en Middellandse Zee bestemmingen:
20 kg ruimbagage: € 27,- p.p. per enkele reis
25 kg ruimbagage: € 32,- p.p. per enkele reis
30 kg ruimbagage: € 42,- p.p. per enkele reis
40 kg ruimbagage: € 52,- p.p. per enkele reis (2 stuks bagage)
50 kg ruimbagage: € 62,- p.p. per enkele reis (2 stuks bagage)

De maximum afmetingen van de bagage bedragen 80 x 60 x 25cm, het totaal mag nooit 158cm overschrijden.

Handbagage:
Elke passagier, vanaf de leeftijd van twee jaar, mag 1 stuk handbagage* meenemen met een maximum van 10kg.
De maximum afmetingen van de handbagage bedragen 55 x 40 x 20cm, het totaal mag nooit 115cm overschrijden.

* Vanwege ruimtebeperkingen is het mogelijk dat niet alle grote handbagagetassen (max. 55 x 40 x 20cm) in de cabine geplaatst kunnen worden, de overige zullen kosteloos vervoerd worden in het laadruim.
Grotere en/of zwaardere handbagage zal bij de inscheping (boarding gate) geweigerd worden. In sommige van deze gevallen kan het te veel aan handbagage nog in de bagageruimte vervoerd worden, enkel mits het betalen van een bijkomende kost. Baby's (minder dan 2 jaar) hebben geen recht op handbagage.

Later ruimbagage (extra) bijboeken kan via de website van de luchtvaartmaatschappij. Wil je dat Diving Holidays dit voor je regelt, dan berekenen wij € 7,50 per segment.

Tuifly.com

Ruimbagage is tegen betaling bij te boeken:

Europese- en Middellandse Zee bestemmingen:
Ruimbagage:
20 kilo ruimbagage: € 40,- per persoon per enkele reis
25 kilo ruimbagage: € 50,- per persoon per enkele reis
32 kilo ruimbagage: € 63,- per persoon per enkele reis

-Handbagage:
6 kilo per persoon is inbegrepen

Wilt u duikmateriaal meenemen? Dan moet u het transport van uw duikmateriaal (één tas per passagier) samen met uw vliegtuigticket reserveren.
De kosten voor het bijboeken van 1 stuk bagage (max 1 duikuitrusting) bedragen € 75,- per persoon per enkele reis.

Wanneer je bij boeking 20 kilo ruimbagage reserveert, dan betaal ontvang de volgende extra's:
1x snack en 1x non alcholische drank
check in op de luchthaven ook mogelijk (indien geen bagage bijgeboekt dan is alleen web check in mogelijk)

Afmetingen:
Een stuk bagage mag maximum 32 kilo wegen. De maximum afmetingen van de bagage bedragen 80 x 60 x 25cm, het totaal mag nooit 158cm overschrijden.
Elke passagier, vanaf de leeftijd van twee jaar, mag 1 stuk handbagage* meenemen met een maximum van 6kg. De maximum afmetingen van de handbagage bedragen 55 x 40 x 20cm, het totaal mag nooit 115cm overschrijden. Het overbagage tarief op de luchthaven bedraagt € 10,- per kilo per enkele reis.

Let op:
Wil je een duiklamp meenemen dan dient deze voor vertrek bij TUIFly.com telefonisch te worden aangemeld. Het telefoonnummer van TUIFly.com is 0900 333 000 3 (ca. € 0,60 per gesprek, kosten onder voorbehoud) Een duiklamp kan in de handbagage of ruimbagage binnen de (bijgeboekte) bagagevrijdom worden meegenomen. Hierbij geldt wel dat de batterijen en lampjes, indien mogelijk, verwijderd moeten worden of vergrendeld te zijn.

Later ruimbagage (extra) bijboeken kan via de website van de luchtvaartmaatschappij. Wil je dat Diving Holidays dit voor je regelt, dan berekenen wij € 7,50 per segment.

Win Air

Standaard:
23 kg om in te checken
1 stuk handbagage van maximaal 3 kg.
Een tweede koffer inchecken met een totaal gewicht van maximaal 23 kg voor beide koffers (standaard koffer en extra koffer) is mogelijk voor USD 25 per enkele reis.

Duikbagage:
9 kg extra duikbagage bij je standaard bagage (dus 1 koffer met een totaalgewicht van maximaal 32 kg (23 kg + 9 kg)) is mogelijk voor USD 40 per enkele reis. De kosten hiervoor betaal je voor vertrek bij de incheckbalie op de luchthaven.

Watervliegtuig Malediven

Standaard:
Maximaal 20 kg en 5 kilo handbagage.
Extra bagage kost USD 5 per kg per retour exclusief GST tax van 16%. Dit bedrag dien je lokaal bij check-in te voldoen.

Filipijnen binnenlandse vluchten

Standaard:
bagagevrijdom 10 - 20 kilo per persoon afhankelijk van het ticket
handbagage 7 kilo

Tanzania binnenlandse vluchten

Standaard:
bagagevrijdom totaal 10 - 20 kilo per persoon afhankelijk van het ticket

Stoelreserveringen

De luchtvaartmaatschappijen hebben bijna allemaal mogelijkheden tot het vooraf selecteren van een stoel. Vaak is dit tegen betaling te regelen op de website van de maatschappij zelf. Dit kan je nakijken nadat je de tickets van ons hebt ontvangen bij je reisbescheiden. Wil je je tickets graag eerder ontvangen, vraag ons dan naar de mogelijkheid voor een aangepaste aanbetaling.

LET OP: De mogelijkheid tot het reserveren van een stoel is een dienstverlening en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Het is mogelijk dat door omstandigheden, de inzet van ander type toestel of door andere redenen een andere stoel wordt toegewezen. Is dit een stoel in dezelfde categorie dan wordt er geen restitutie gegeven. Wordt er goedkopere categorie toegekend dan wordt het verschil doorgaans wel teruggestort. Gereserveerde stoelen zijn “non refundable” dit wil zeggen dat er geen restitutie wordt gegeven bij aanpassing of annulering door de reiziger. Als je een groepsboeking hebt gemaakt (meer dan 9 personen) dan is het maken van stoelreserveringen of het vooraf online inchecken niet mogelijk, omdat dit beheerd wordt door de luchtvaartmaatschappij.

Alleen als het mogelijk is dat wij stoelen voor je reserveren én je wilt van onze diensten gebruik maken, dan kan dat dit voor € 7,50 per persoon per enkele reis. Deze kosten komen dus bovenop de van toepassingen zijnde kosten van de luchtvaartmaatschappij in verband met de administratieve bijkomstigheden. Houd er rekening mee dat vaak pas na boeking van de tickets inzichtelijk is welke stoelen er beschikbaar zijn om te boeken.

Bijboeken bagage ná boeking

Later ruimbagage (extra) bijboeken kan via de website van de luchtvaartmaatschappij (enkele maatschappijen uitgezonderd). Wil je dat Diving Holidays dit voor je regelt, dan berekenen wij € 7,50 per segment. Dat is dus € 7,50 per persoon per vlucht. Deze kosten komen dus bovenop de van toepassingen zijnde kosten van de luchtvaartmaatschappij in verband met de administratieve bijkomstigheden. Houd er rekening mee dat het vaak niet meer mogelijk is om het na boeking nog te regelen en het dus belangrijk is om de juiste hoeveelheid bagage direct bij boeking aan ons door te geven.