Het Team

Ons team

De medewerkers van Diving Holidays hebben het afgelopen jaar weer volop gezocht naar de mooiste duikspots. Ons aanbod varieërt van zeer luxe accommodaties tot de zeer avontuurlijke camps in de woestijn, van gezellige drukte tot absolute rust.
Met trots presenteren wij dan ook onze bestemmingen. Zowel vertrouwde als nieuwe bestemmingen zullen zeker vakantiekriebels bij je los maken. De uitgezochte locaties hebben allemaal een uniek karakter en zijn niet alleen voor duikliefhebbers zeer aangenaam. De niet duikers zullen ook de juiste mix van ontspannen vakantieplezier ervaren op onze bestemmingen. Ben je toe aan zon, zee, strand, schitterende duiken, relaxte en exotische sferen?..... De medewerkers van Diving Holidays wensen je alvast een prettige vakantie en veel duikplezier toe!

Irene ter Veen - International Travel Consultant

Na 10 jaar als duikinstructeur te hebben gewerkt op de Malediven, Bonaire en Cuba en een jaartje rondreizen in Azië ben ik in 1996 bij Diving Holidays begonnen. Een ideale mogelijkheid om mijn duik- en reiservaring te kunnen benutten. Toen heetten we nog Holdive Travel maar sinds 2001 dus Diving Holidays. Ons duikaanbod is in de loop der jaren enorm uitgebreid en er komen nog steeds nieuwe bestemmingen bij. Gelukkig heb ik de mogelijkheid om regelmatig onze bestemmingen te bezoeken, zoals Indonesië, Filipijnen en Mozambique.

Met bijna 4000 gelogde duiken kan ik nog steeds enorm genieten van al het moois dat de onderwaterwereld te bieden heeft. Vooral de tropische wateren van Azië weten mij altijd weer te betoveren! Bij elke boeking reis ik in gedachten een beetje mee. Ik nodig je graag uit.

Patricia van Mourik - International Travel Consultant

Na mijn eerste duik in 2008 kreeg ik al snel de smaak te pakken. Ik heb in de afgelopen jaren gedoken in Egypte, Gran Canaria, Indonesië, Israël, Curaçao, Maleisië, Filipijnen, Sint Eustatius, Saba, Gozo, Malta en jawel, ook in Nederland! Als ons eigen water in de zomer weer iets is opgewarmd, spring ik er hier ook graag in met buddy's van mijn duikvereniging.

Maar natuurlijk laat ik me graag vervoeren in de warmere oorden. Of het nu een liveaboard, dagduiken per boot, prachtige huisriffen of een combinatie is met tochten over land. Waar zon, zee en strand is, vermaak ik mij uitstekend. Na mijn studie in de evenementen- en toerisme branche en acht jaar in de hotelbranche te hebben gewerkt, kreeg ik de kans om in 2015 bij Diving Holidays van mijn hobby mijn werk te maken. Ik adviseer je graag voor een fantastische duikvakantie.