Duikvakantie Egypte Liveaboards

Laat je door middel van een liveaboard vervoeren over de mooiste wateren van Egypte. Je bent een week aan boord van een luxe boot, die van alle gemakken is voorzien. Een gedeelde of prive hut met airco, handdoeken en een douche. Gezamenlijk eet je met elkaar aan het uitgebreide buffet en tussen de duiken door geniet je van het mooie weer op het zonnedek. De schepen brengen je naar diverse afgelegen plekken op zee, waar je met de dagelijkse bootduiken niet snel zal komen. Geniet van ongerept duiken in de Rode Zee en vertrek vanuit Hurghada, Marsa Alam of Hamata.

Beschikbaarheid en prijzen
Vul het grijze zoekveld in voor de snelste manier om de beschikbaarheid te kijken!
▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼

Over de duikervaring
Afhankelijk van de route van de boot en de planning is het mogelijk dat je de eerste en/of laatste nacht in een hotel doorbrengt. Ook is het mogelijk om indien je slechts een paar uur hebt voordat je terugvliegt, of nog op de boot moet stappen een dagkamer te reserveren met extra transfers. Zo kun je je langs het zwembad van het hotel vermaken, met lunch en drankjes. Vraag ons naar de mogelijkheden om je liveaboard trip compleet te maken.

In Egypte kun je het gehele jaar door duiken. September en oktober behoren tot de topduikmaanden; de watertemperatuur is dan erg lekker en het land is niet meer zo heet als in de zomermaanden. In januari en december kan er rond de Rode Zee meer wind zijn, dit beïnvloedt het zicht en de golfslag. Van april tot eind oktober is een duikpak van 3 tot 5 mm voldoende. Van november tot maart raden wij een 5 tot 7 mm duikpak aan. De keuze is afhankelijk van je lichaamsbouw en van hoeveel duiken je per dag wilt gaan maken. Bovendien biedt een duikpak je bescherming tegen mogelijke schaafwonden van het koraal.


Je reist naar: Home > Egypte > Egypte Liveaboards