Belmar Oceanfront Apartments

Onze mening
bulletPrettige accommodatie
bulletVlakbij Kralendijk
bulletEigen steiger voor de deur
De duikvakantie
bulletGastvrij personeel die je niets laat missen
bulletKeuze uit verschillende luxe appartementen met zeezicht
bulletMeer dan 60 duikstekken binnen bereik

Ligging

Het appartementencomplex ligt op 5 kilometer afstand van Kralendijk. De 60 gemarkeerde duikstekken zijn nooit ver weg.

Belmar Oceanfront Apartments

Belmar Oceanfront Apartments is een kleinschalig resort in de buurt van Belnem. Menig duiker en niet-duiker kan zijn hart ophalen bij dit appartementencomplex aan zee. De steiger voor de boot naar Klein Bonaire ligt voor de deur. Het Belmar Oceanfront Appartments heeft een wijde selectie van 22 appartementen verdeeld over 3 verdiepingen. Het personeel biedt uitstekende service van het begin tot het einde van je duikvakantie.

Verblijf

Elke appartement is uitgerust met een volledig ingerichte keuken inclusief, magnetron, koelkast en NESPRESSO apparaat. De koffie cups kun je halen bij de receptie. Er is een ruime woonkamer met televisie en telefoon, een kluis waar je laptop in past, airconditioning en een eigen balkon of terras met zeezicht. Perfect voor een zonnig ontbijt of een romantische zonsondergang. In alle appartementen zijn handdoeken aanwezig en badlakens kun je tijdens kantooruren ophalen bij de receptie.

Suite Deluxe:
Een ruim opgezet eenkamer-appartement gelegen op de eerste of tweede verdieping van het gebouw. Er is een ruime slaapkamer met ensuite badkamer en een ruime woonkamer. Het terras kijkt uit over zee.

Classic Superior:
De Classic Superior kamer is gelegen op de begane grond. Vanaf je kamer loop je direct richting zwembad of zee. Er zijn 2 slaapkamers, beide met eigen ensuite badkamer. De master-slaapkamer heeft een 2-persoons bed en de andere slaapkamer heeft 2 aparte bedden. Naar wens kan in de tweede slaapkamer ook een 2-persoons bed worden neergezet. Er is een heerlijk terras met zitje. In de woonkamer staan 2 comfortabele banken en er is een ruime open keuken met de nodige keukenapparatuur.

Grand deluxe – 2 bedroom:
De appartementen zijn gelegen op de hoeken van de begaande grond. Er zij twee slaapkamers met airconditioning en ensuite badkamer. De woonkamer met open keuken lopen over in een eigen terras. Vanaf het terras loop je zo naar het zwembad of naar zee.

Grand deluxe – 3 bedroom:
Het appartement is geschikt voor 6 personen. Het is gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan één een master is met ensuite badkamer. De andere twee slaapkamers en de tweede badkamer zijn te bereiken via de trap in de woonkamer. Het balkon heeft zeezicht.

VIP deluxe:
Een uniek appartement, gelegen op de zuidelijke hoek van de tweede verdieping, heeft een ruim balkon met zeezicht. Er zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en een volledige keuken.

Penthouse:
Op de bovenste verdieping zijn de penthouses. Geniet van het beste uitzicht vanaf een ruim privébalkon. Er is een open keuken in de ruime woonkamer. Het appartement heeft 3 slaapkamers met 2 badkamers.

Faciliteiten

• Receptie
• Mineraal zwembad
• Wifi
• Autohuur
• Kinderactiviteiten

Verzorging

De verzorging is op basis van logies. Bij de receptie kunnen ze een reservering bij een restaurant voor je maken. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een boodschappenservice. Bij aankomst is je koelkast gevuld met de producten die je wenst. De kosten hiervoor zijn lokaal te voldoen.

Excursies

• Snorkelen per boot
• Snorkelen in de Mangroven
• Kayakken in de Mangroven
• Grotsnorkelen
• Eiland tours
• Sunset sails
• Windsurfen
• Sportvissen
• Kite boarding

Reistijd

De beste reistijd is van december tot en met april. Het regenseizoen rond de Caribische Zee valt tussen juli en oktober. Naast korte tropische stortbuien stijgt ook de temperatuur naar boven de 30 graden. Voor een echte relaxte en aangename duikvakantie naar het Caribisch gebied kun je daarom beter niet reizen tussen juli en oktober. De overige maanden zijn overgangsmaanden.

Kinderprogramma

Kinderen tussen de 5 en 15 jaar kunnen deelnemen aan diverse programma’s. Op deze manier leren ze spelenderwijs over de onderwaterwereld of halen ze hun duikbrevet. Natuurlijk altijd onder begeleiding van een professional. Let op, de kinderen moeten wel kunnen zwemmen.

Niet-duikers

Indien er niet-duikers mee gaan berekenen we graag de prijs op maat.

FAQ duikvakantie Belmar Oceanfront Apartments in Kralendijk, Bonaire

bullet Waar ligt Belmar Oceanfront Apartments?
Het resort ligt op Bonaire, een Nederlands eiland in het Caribisch gebied. Ze noemen zichzelf graag A Diver's Paradise en daar hebben ze volledig gelijk in! De hoofdstad Kralendijk is een sfeervolle stad waar altijd iets te beleven is. Belmar Ocean Apartments ligt daar vlakbij, op maar 5 kilometer afstand. Wil je duiken op Bonaire? Er zijn 60 gemarkeerde duikstekken op het eiland. Het resort ligt direct aan zee.

bullet Wat is Belmar Oceanfront Apartments?
Dit kleinschalige resort aan zee is een droom voor elke duiker op Bonaire. Er zijn 22 luxe appartementen voor elke budget en je hebt altijd zeezicht. De steiger voor bootduiken naar de 20 duikstekken op Klein Bonaire is voor de deur. Wil je Kralendijk bezoeken? Het is maar 5 kilometer met de auto. Het resort beschikt over een eigen autoverhuur waarmee je eiland kunt ontdekken en makkelijk kunt duiken vanaf de kant.

bullet Wat kost een verblijf bij Belmar Oceanfront Apartments?
Voor een duikvakantie op Bonaire biedt Buddy Dive Center speciale Drive & Dive duikpakketten waarmee je zelf op pad gaat en de mooiste duikstekken van het eiland bezoekt. Vraag een reisvoorstel aan en wij stellen de reis speciaal voor jou samen. Verken samen met ons je mogelijkheden aan de hand van de wensen en het budget. Uiteindelijk geniet je van een heerlijke duikvakantie op Bonaire.

bullet Waarom moet ik op vakantie naar Belmar Oceanfront Apartments?
Dit kleinschalige en sfeervolle resort is luxueus en compleet. Ze bieden alles wat je wenst en meer! De service die het personeel geeft is één van de vele reden om hier te verblijven. De ligging is optimaal. Zo ben je vlakbij het levendige Kralendijk. Bezoek met de huurauto vele duiklocaties en verschillende bezienswaardigheden op Bonaire. Ga naar de zoutvlakten of naar de flamingo’s in het Gotomeer. Met de boot kan je naar Klein Bonaire. Geniet van de perfecte duikvakantie op Bonaire!

Boek je duikvakantie Belmar Oceanfront Apartments bij Diving Holidays, specialist in duikreizen wereldwijd. Bekijk hier ons uitgebreide duikaanbod.

BelMar Diving

Op hetzelfde terrein als de appartementen bevind zich BelMar Diving, een duikcentrum dat onderdeel is van Buddy Dive Resort. Het is een 5 star PADI duikcentrum. Ze organiseren bootduiken naar Klein Bonaire of naar één van de andere 60 duikstekken in de omgeving. Kantduiken is mogelijk vanaf de steiger op het terrein en per huurauto naar andere locaties. Duiken op het huisrif is weersafhankelijk en alleen mogelijk bij goed weer.

Een unieke dienst voor BelMar Oceanfront Appartments is Valet Diving. Dit betekend dat de crew alles verzorgt voor jou. Ze laden de materialen in en stellen alles in, ze begeleiden je tijdens de duik en na afloop laden ze uit en spoelen ze de wetsuits.

Buddy Dive heeft maar liefst 5 boten die naar verschillende locaties varen. Er worden ochtend- en middagtrips georganiseerd met elk 1 duik, vertrek is rond 08:00 uur, 10:00 uur en 14:00 uur. Het is ook mogelijk om lokaal (tegen meerkosten en bij voldoende deelname) een duik dag van 2 duiken te boeken naar Washington Slagbaai National Park.

Bij Belmar Oceanfront bieden wij standaard het Drive and Dive pakket met ongelimiteerd kant duiken aan. Naast dit pakket is het ook mogelijk om het "Valet Boat Dive" pakket met minimaal 3 dagen / 2 boot duiken per dag (uitsluitend boot duiken) te boeken. Het "Valet Boat Dive" pakket is ook te reserveren inclusief een ongelimiteerd kant duiken pakket. De boten vertrekken direct vanaf de pier bij Belmar.

Duikpakketten

Drive & Dive pakket 1:
7 dagen autohuur Incl. 6 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood (+ autohuur en duiken voor extra bijgeboekte dagen).

Drive & Dive pakket 2:
7 dagen autohuur Incl. 6 bootduiken en 6 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood (+ autohuur en duiken voor extra bijgeboekte dagen).

1 daags pakket Oostkust:
1 dag, 2 ochtendbootduiken aan de oostkust incl. fles en lucht

2 daags pakket Oostkust:
2 dagen, 2 ochtendbootduiken per dag (totaal 4 duiken) aan de oostkust incl. fles en lucht

Opleidingen:
Er zijn diverse PADI opleidingen te boeken, zowel voor beginnende als voor gevorderde duikers. Kosten zijn op opvraag beschikbaar.

Wateren

Het water heeft in Bonaire een gemiddelde watertemperatuur van 29 graden. Het rif begint meestal vlak bij de kust, waardoor Bonaire zo beroemd is om het gemak van duiken. Tevens is het water vaak rustig en dat maakt de voorwaarden om te duiken en te snorkelen perfect. De zee is prachtig, vol met gevarieerd zeeleven en tropische vissen.

Faciliteiten

• Buddy Divecenter is lid van DAN
• PADI Career Development Center
• Opleidingen in diverse talen
• 60 duiklocaties rond Bonaire
• 20 duiklocaties rond Klein Bonaire
• Duikboten
• Drive Thru voor het gemakkelijk vervangen van je flessen
• Nitrox beschikbaar
• Spoel- en opbergmogelijkheden
• Huurmateriaal beschikbaar
• Privé gids tegen betaling
• Grote technische duiken faciliteiten inclusief materiaal huur, diverse gasmengels en cursussen

Bonaire National Park

Bonaire streeft naar een gezond reef voor alle jaren die nog komen gaan en vragen al hun gasten zich vooraf even bekend te maken met het regelement betreffende het Marine Park. Het Bonaire National Marine Park is al in 1979 opgericht en zorgt ervoor dat het gebied beschermd is en dat heeft een positief effect op het ecosysteem. Klein Bonaire ligt samen met andere duikstekken binnen het Bonaire Marine Park. Om hier te
duiken moet er een toeslag lokaal voldaan worden.

Belmar Diving - Diving Holidays
Belmar Diving - Diving Holidays
Belmar Diving - Diving Holidays
Belmar Diving - Diving Holidays
Belmar Diving - Diving Holidays
Belmar Diving - Diving Holidays
Belmar Diving - Diving Holidays
Belmar Diving - Diving Holidays
Belmar Oceanfront Apartments - Diving Holidays
Belmar Oceanfront Apartments - Diving Holidays
Belmar Oceanfront Apartments - Diving Holidays
Belmar Oceanfront Apartments - Diving Holidays
Belmar Oceanfront Apartments - Diving Holidays
Belmar Oceanfront Apartments - Grand Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Grand Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Grand Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Grand Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Grand Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Grand Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Grand Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Grand Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Grand Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Grand Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Grand Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Grand Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Grand Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Classic Superior room
Belmar Oceanfront Apartments - Classic Superior room
Belmar Oceanfront Apartments - Classic Superior room
Belmar Oceanfront Apartments - Classic Superior room
Belmar Oceanfront Apartments - Classic Superior room
Belmar Oceanfront Apartments - Classic Superior room
Belmar Oceanfront Apartments - Classic Superior room
Belmar Oceanfront Apartments - Classic Superior room
Belmar Oceanfront Apartments - Classic Superior room
Belmar Oceanfront Apartments - Suite Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Suite Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Suite Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Suite Deluxe room
Belmar Oceanfront Apartments - Penthouse
Belmar Oceanfront Apartments - Penthouse
Belmar Oceanfront Apartments - Penthouse
Belmar Oceanfront Apartments - Penthouse
Belmar Oceanfront Apartments - Penthouse
Belmar Oceanfront Apartments - Penthouse

Scroll en bekijk alle informatie:
▼ Corona voorwaarden "Reisgarantie"
▼ Aanbiedingen indien aanwezig
▼ Data en prijzen
▼ Duikpakketten
▼ Inclusief in de reissom
▼ Exclusief in de reissom

Corona voorwaarden - REISGARANTIE
Om weer een mooie duikreis te kunnen plannen hebben wij een Reisgarantie voor onze reizigers opgesteld. Gaat je geplande duikvakantie niet door, in verband met een aangepast reisadvies naar oranje of rood, door COVID-19, dan bieden wij deze garantie op de meeste bestemmingen. Klik op de link voor alle informatie over de garantie van Diving Holidays of bel of mail ons voor meer informatie.
Link naar Reisgarantie
Diving Holidays Reisgarantie
Selecteer vluchten 
 

Duikpakketten
1 dag, 2 ochtendbootduiken aan de oostkust incl. fles en lucht
28-10-2021 t/m 31-12-2022
€126
2 dagen, 2 ochtendbootduiken per dag (totaal 4 duiken) aan de oostkust incl. fles en lucht
28-10-2021 t/m 31-12-2022
€251
Inclusief in de reissom
• Retourvluchten met KLM of TUI v.v.
• Handbagage
• Ontvangst op de luchthaven
• Retourtransfers Bonaire luchthaven – Belmar Oceanfront Apartments
• Verblijf op basis van logies
• Keuze uit Drive & Dive pakket 1 of 2
• Gratis Nitrox mits gebrevetteerd

• De autohuur binnen het Drive & Dive pakket start 16:00 uur 's middags op de dag van aankomst en eindigt op de dag van vertrek om 11:00 uur
• Minimum leeftijd voor autohuur is 23 jaar
• De hoofdbestuurder moet in het bezit zijn van een creditcard

Online bij ons te boeken:
Drive en Dive pakket 1: inclusief accommodatie, logies, luchthaven transfers, autohuur en 6 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood
Drive en Dive pakket 2: inclusief accommodatie, logies, luchthaven transfers, autohuur en 6 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood EN inclusief 6 bootduiken
(beide pakketten tellen automatisch langere duur autohuur en extra duikdagen erbij als je kiest voor een langere verblijfsduur)
Exclusief in de reissom
Ruimbagage volgens voorwaarden
• Bonaire Marine Park Fee Tag U$ 45,00 (lokaal te voldoen)
• Eventueel af te sluiten reis-, duik- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (per 9 personen)
• Administratiekosten € 19,00 per boeking
SGR garantie en dekking € 5,00 per persoon

Autoverzekering is direct online bij te boeken:
• CDW autoverzekering à $ 11,00 per dag (wij raden aan minimaal de CDW verzekering af te sluiten, prijs onder voorbehoud)
• CDW plus autoverzekering à $ 19,00 per dag
Note: Het eigen risico blijft altijd $565 per auto.
8,9
Rijck & Frances, Aerdenhout
Reisdatum: 14-11-2020
Belmar Oceanfront Apartments
'Goed onderhouden complex op goede lokatie aan het water.
Let op: bij heel ruwe zee gaat de steiger omhoog en kan je het water niet in vanaf het complex.
Keuken zeer goed uitgerust met kookgerei en schoonmaakmiddelen en alles.
Prima appartement dus.
Bij volledig volgeboekt zal het overigens wel gehorig zijn want er zijn veel units opeen gezet'