DH Nieuwsbrief

volg ons op:

Diving Holidays

Richard Holkade 14
2033 PZ Haarlem
Tel: 020 5218100
info@divingholidays.nl
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 09:30 tot 17:30
Copyright DH © 2014
Disclaimer | Privacy

Duiken Marsa Alam

Egypte in het kort

Uit het grote aanbod van hotels en duikscholen heeft Diving Holidays een selectie gemaakt op basis van kwaliteit en sfeer in dit grote duikersparadijs in het zuiden van Egypte. Ongerept duiken, rust en ruimte zijn de steekwoorden voor dit gebied. Nadat je geland bent op de luchthaven kun je in maximaal 4 uur rijden aangekomen zij op de meest afgelegen en ongerepte duikresorts. Ook dichterbij de luchthaven zijn er fantastische eco lodges waar je onbeperkt op het huisrif kan duiken. Zowel voor de beginnende als ervaren duiker hebben wij een passend aanbod in deze regio.

In het zuiden van Egypte kun je kiezen voor bootduiken met een grote boot of zodiac en/of kantduiken. Bij sommige resorts is heel prettig een goede combinatie hiervan te maken, bij anderen is bijvoorbeeld het ongelimiteerd huisrifduik hoofdzakelijk de duikplek en maak je per zodiac of jeep zo nu en dan uitstapjes verder weg. De riffen liggen hier namelijk tegen de kust aan of verder op zee en afhankelijk van je gekozen locatie ga je dus met boot of duik je op het huisrif. Vanuit diverse locaties kun je duiken op onder ander Elphinstone, Dolphin House en de Fury Shoals.

Meer over Egypte

Red Sea Diving Safari - Marsa Nakari Village

Marsa Alam, Egypte

De plek voor een heerlijke duikvakantie. Ongelimiteerd duiken op prachtige riffen. Ver weg van de bewoonde wereld in het zuidelijke deel van de Egyptische Rode zee, maak je schitterende duiken en geniet je van de rust en de eenvoud van de woestijn.Meer..

v.a.€546,- p.p.

Red Sea Diving Safari - Marsa Shagra

Marsa Alam, Egypte

AANBIEDING
Deze bekende ecolodge van de Red Sea Diving Safari is de uitvalsbasis voor duikers die ongelimiteerd willen duiken. Je kan tot 4 duiken per dag maken op het huisrif, of ga mee met de boot voor een dagtrip naar bijvoorbeeld Elphinstone. Het huisrif heeft een overvloed aan zeeleven, waaronder een verscheidenheid aan koraal en vissen, rifhaaien, schildpadden en soms zelfs dolfijnen! De sfeer van de Red Sea Diving Safari is bijzonder te noemen! Meer..

v.a.€625,- p.p.

Red Sea Diving Safari - Wadi Lahami

Marsa Alam, Egypte

AANBIEDING
Deze dive Ecolodge is dé plek voor de duiker die ongerepte riffen in de zuidelijke Rode Zee wil verkennen. Ga op zoek naar tonijnen, roggen, baarzen, haaien, en de 'hard corals' van Fury Shoal worden door kenners tot de mooiste van de wereld gerekend.Meer..

v.a.€618,- p.p.

Roots Red Sea

Marsa Alam, Egypte

Roots Red Sea biedt je met duikcentrum Pharaoh Dive Club één van de mooiste duikplekken aan de Rode zee! Gelegen tussen Hurghada en Marsa Alam vind je deze prachtige locatie. Er is een ongeëvenaarde reputatie voor vriendelijkheid, een unieke sfeer, service op maat en geweldige duikplekken. Deze accommodatie is ook uitermate geschikt voor single reizigers wegens de aansluiting met andere duikers. Meer..

v.a.€580,- p.p.

Shams Alam Beach Resort

Marsa Alam, Egypte

Het Shams Alam resort is uniek in zijn kwaliteit en ligging. Een aanrader voor mensen die in alle rust willen genieten van het duiken. Het heeft 160 luxe kamers. Vele prachtige riffen zijn makkelijk per boot bereikbaar en ook huisrifduiken en snorkelen behoort tot de mogelijkheden. Meer..

v.a.€956,- p.p.

The Oasis Resort

Marsa Alam, Egypte

BUDDY WEEKS
Het Oasis Dive Resort is een intiem, mooi, comfortabel hotel voor duikers en voor diegenen die rust zoeken. Het is gelegen aan een lang strand net ten noorden van Marsa Alam. Het resort betovert je met haar unieke architectuur.Meer..

v.a.€697,- p.p.

Wadi Lahmy Azur Hotel

Marsa Alam, Egypte

AANBIEDING
Een prachtig resort in het zuiden van Egypte! De Fury Shoals zijn binnen handbereik. Dit all-inclusive resort ligt in Berenice, Hamata en beschikt over een afgesloten privéstrand. De kamers beschikken over een eigen balkon of terras.Meer..

v.a.€678,- p.p.

Egypte

Hoofdstad:

Cairo

Tijdsverschil:

0-1 uur later

Beste reistijd:

Maart t/m November

Staatshoofd:

Abdul Fattah al-Sisi

Voertaal:

Arabisch, maar men spreekt ook Engels

Nationale feestdag:

23 juli (dag van de revolutie van 1952)

Geld:

Euro, Dollar (USD), Egyptische Pond (EGP of LE).

Visum:

Bij aankomst ter plaatse dien je een visum aan te schaffen. Circa $25. Let op! Je paspoort moet nog geldig zijn tot 6 maanden na terugkomst in Nederland.

Vaccinaties:

Niet verplicht, wel aanbevolen door GGD.

Elektriciteit:

Standaard 220V/50Hz (Tip:neem verdeelstekker mee voor duiklampen e.d.)