DH Nieuwsbrief

volg ons op:

Diving Holidays

Richard Holkade 14
2033 PZ Haarlem
Tel: 020 5218100
info@divingholidays.nl
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 09:30 tot 17:30
Copyright DH © 2014
Disclaimer | Privacy

Liveaboards

Liveaboards

Diving Holidays heeft een ruim aanbod in liveaboards in Egypte, Filipijnen, Indonesië en de Malediven. Een kleine selectie staat hieronder weergegeven om een indicatie te krijgen. Indien je op zoek bent naar een passend reisvoorstel, dan neem gerust contact met ons op voor een offerte. We werken dan de mogelijkheden voor je uit.

We denken graag mee met je plannen voor een fantastische duikvakantie. Zo organiseren wij een duikreizen voor single reizigers, duo's maar ook voor kleine en grote groepen, verenigingen en clubreizen.

020-5218100
info@divingholidays.nl

MV Emperor Echo

Egypte Liveaboards, Egypte
De Emperor Fleet bestaat uit een vloot van speciaal gebouwde safariboten. De Emperor Echo is een fijne ruime houten liveaboard in Egypte en biedt plaats aan maximaal 25 gasten. Er worden verschillende duikroutes aangeboden. Denk bij de Emperor Echo aan “Eat – Sleep – Dive – Repeat”. Ga mee duiken in de Rode Zee en geniet van een onvergetelijke liveaboard.
v.a.€762,- p.p.

MV Pindito Liveaboard

Indonesië liveaboards, Indonesië
Sinds 1992 vaart de Pindito in de Indonesische wateren tussen Komodo National Park, de Molukken en Raja Ampat. Dit rustieke houten schip neemt je mee voor de mooiste liveaboard duikreizen in Indonesië. Elke tour wordt naar ieders verlangen en ervaring ingevuld. De prijs van deze cruise verschilt per route en datum. Kies je route van jouw volgende duikvakantie en ga mee aan boord.

Bel voor prijzen
(020-5218100)

MY Emperor Raja Laut

Liveaboards, Indonesië
De Emperor Raja Laut is een houten schoener met 6 hutten. De naam betekent: Koning van de Zee. Geniet met deze liveaboard van een onvergetelijke duikvakantie in Indonesië. Het is een prachtig gezicht als de zeilen gehesen zijn en dan hebben we de uitbundige onderwaterwereld nog niet eens benoemd.

Bel voor prijzen
(020-5218100)

MY Longimanus

Egypte Liveaboards, Egypte
Wees welkom aan boord van de Longimanus Liveaboard. Geniet van onvergetelijke duikavonturen en de uitstekende service waar de professionele bemanning bekend om staan. Er zijn diverse routes mogelijk. De Longimanus is al meerdere keren tot beste liveaboard van de Rode Zee uitgeroepen en daar zijn wij het helemaal mee eens.
v.a.€899,- p.p.

My Sheena Malediven

Malediven Liveaboards, Malediven
De MY Sheena is een uitstekende keuze om de ongerepte riffen van de zuidelijke atollen te ontdekken. Vertrek is elke zondag vanaf Filitheyo eiland en soms vanuit Male. Comfortabel en volledig op duikers afgestemd staat een trip met de Sheena liveaboard garant voor een onvergetelijke duikvakantie op de Malediven.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

SY Indo Siren

Liveaboards, Indonesië
De Indo Siren liveaboard behoort tot de Siren vloot van World Wide Dive and Sail. Gebouwd in 2011 met de moderne duiker in gedachten is dit een uiterst comfortabele boot. Er worden diverse trips aangeboden van Komodo National Park tot Raja Ampat. Uiteraard is hierbij rekening gehouden met het beste duikseizoen voor het specifieke duikgebied. Hoogste tijd om aan boord te gaan!
Bel voor prijzen
(020-5218100)

SY Philippine Siren

, Filipijnen
Mooie liveaboards in de Filippijnen en jee verblijft in heerlijke luxe aan boord en maakt onvergetelijke duiken. 7 dagen of 10 dagen, inclusief duiken. Excl. internationale vlucht, maar die kunnen we natuurlijk altijd voor je boeken..
Bel voor prijzen
(020-5218100)

Seaquest Dive Seafari: Leyte Route

Bohol Island, Filipijnen
Verlenging:Met de boot vaar je van Bohol naar Anda en steekt over naar Zuid Leyte. Je verblijft ondertussen 3 nachten op Anda en daarna 3 nachten op Leyte. Totaal maak je 16 duiken in dit prachtige gebied. Grote afwisseling in duikplaatsen en je ziet meteen veel van dit land: Doen dus!
v.a.€908,- p.p.

Seaquest Dive Seafari: Visayas Route

Cebu, Filipijnen
Verlenging: Met de boot vaar je van eiland naar eiland en je maakt dagelijks 2 tot 3 duiken. Je verblijft 2 nachten op Apo Island en 2 nachten op Siquijor. Twee heerlijk authentieke eilandjes. Grote afwisseling in duikplaatsen en je ziet meteen veel van dit heerlijke land: Doen dus!
v.a.€661,- p.p.

Weta Molas Live-Aboard

Flores - Komodo, Indonesië
SPECTACULAIR!
Al jaren biedt Diving Holidays samen met Divine Diving prachtige duikreizen aan in Flores, Komodo National park. Nu kunnen wij je ook een korte liveaboard van 2 of 3 nachten aanbieden met de Weta Molas liveaboard. Denk aan ontmoetingen met manta’s, grote napoleon vissen en rifhaaien en veel scholen tropische vissen. Een ideale toevoeging van je duikvakantie in Flores.
v.a.€484,- p.p.

Superbestemming

Ben je al verzekerd?

» Bij ons geen toeslag voor duiken!

» Voor elke "duik"vakantie

» Verzekering op maat