Liveaboards

Liveaboards

Diving Holidays heeft een ruim aanbod in liveaboards in Egypte, Filipijnen, Indonesië en de Malediven. Een kleine selectie staat hieronder weergegeven om een indicatie te krijgen. Indien je op zoek bent naar een passend reisvoorstel, dan neem gerust contact met ons op voor een offerte. We werken dan de mogelijkheden voor je uit.

We denken graag mee met je plannen voor een fantastische duikvakantie. Zo organiseren wij een duikreizen voor single reizigers, duo's maar ook voor kleine en grote groepen, verenigingen en clubreizen.

020-5218100
info@divingholidays.nl

Emperor Liveaboards Egypte

Egypte Liveaboards, Egypte
De Emperor Fleet bestaat uit een vloot van speciaal gebouwde safariboten. De Emperor Elite is hun meest luxe en grootste liveaboard in Egypte. Reken op de kennis, service en ervaring van de Emperor Elite crew in combinatie met deze zeer comfortabele boot en geniet van een onvergetelijke duikvakantie op deze prachtige liveaboard in de Rode Zee.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

Emperor Liveaboards Indonesie

Liveaboards, Indonesië
NIEUW
Met genoegen presenteren wij jullie de nieuwe MV Emperor Raja Laut voor onvergetelijke liveaboards in Komodo, Raja Ampat of de Banda Islands. Emperor Raja Laut betekent in het Bahasa “Koning van de Zee”. Deze 31 meter lange boot is in 2005 op Sulawesi gebouwd en biedt plaats aan maximaal 12 duikers. Als 1 van de weinige boten van Emperor kan deze boot ook zeilen.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

M.V. Pindito Liveaboard

Liveaboards, Indonesië
De Pindito verzorgt cruises tussen het Komodo National park en Irian Jaya. Dit luxe schip neemt je mee naar adembenemende duikplekken rond onbewoonde eilandjes. Elke tour wordt naar ieders verlangen en ervaring ingevuld. De prijs van deze cruise verschilt per route en vertrekdatum. We maken graag een offerte op maat.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

MY Longimanus

Egypte Liveaboards, Egypte
Wees welkom aan boord van de Longimanus Liveaboard. Geniet van onvergetelijke duikavonturen en de uitstekende service waar de professionele bemanning bekend om staan. Er zijn diverse routes mogelijk. De Longimanus is al meerdere keren tot beste liveaboard van de Rode Zee uitgeroepen en daar zijn wij het helemaal mee eens.
v.a.€761,- p.p.

My Sheena Malediven

Malediven Liveaboards, Malediven
HOGE ZOMERKORTINGEN
Ontdek de prachtige riffen van de zuidelijke atollen, Meemu-, Laamu en de Thaa Atol. De Sheena liveaboard vertrekt elke zondag vanaf Filitheyo en biedt ongerept duiken, kleurige riffen, manta's, walvishaaien, een enorme visrijkdom en nog veel meer!
Perfect te combineren met Filitheyo Island Resort
Bel voor prijzen
(020-5218100)

Seaquest Dive Seafari: Leyte Route

Bohol Island, Filipijnen
Verlenging:Met de boot vaar je van Bohol naar Anda en steekt over naar Zuid Leyte. Je verblijft ondertussen 3 nachten op Anda en daarna 3 nachten op Leyte. Totaal maak je 16 duiken in dit prachtige gebied. Grote afwisseling in duikplaatsen en je ziet meteen veel van dit land: Doen dus!
v.a.€908,- p.p.

Seaquest Dive Seafari: Visayas Route

Cebu, Filipijnen
Verlenging: Met de boot vaar je van eiland naar eiland en je maakt dagelijks 2 tot 3 duiken. Je verblijft 2 nachten op Apo Island en 2 nachten op Siquijor. Twee heerlijk authentieke eilandjes. Grote afwisseling in duikplaatsen en je ziet meteen veel van dit heerlijke land: Doen dus!
v.a.€661,- p.p.

Weta Molas Live-Aboard

Flores - Komodo, Indonesië
SPECTACULAIR!
Al jaren organiseert Diving Holidays samen de Nederlandse Marij van Divine Diving bijzondere duikreizen aan op Flores met duiken in het prachtige Komodo Natinal Park. Nu kunnen wij onze klanten een extra toevoeging aanbieden tijdens hun verblijf op Flores (Labuan Bajo) namelijk een spectaculaire live-aboard van 2 of 3 nachten naar het Komodo gebied.
v.a.€484,- p.p.

Superbestemming

Ben je al verzekerd?

» Bij ons geen toeslag voor duiken!

» Voor elke "duik"vakantie

» Verzekering op maat