DH Nieuwsbrief

volg ons op:

Diving Holidays

Richard Holkade 14
2033 PZ Haarlem
Tel: 020 5218100
info@divingholidays.nl
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 10:00 tot 17:30
Copyright DH © 2014
Disclaimer | Privacy

Liveaboards

Live aboards bieden we aan in:

Emperor Liveaboards Egypte

Egypte Liveaboards, Egypte
Emperor fleet bestaat uit een vloot van speciaal gebouwde safariboten van standaardklasse tot superieur. Er worden safari’s gemaakt in zowel het noorden als het zuiden van de Rode Zee, van Ras Mohammed tot St John’s. Aan boord zijn ervaren gidsen die je een onvergetelijke duikvakantie bezorgen. De prijzen van de diverse boten en routes zijn opvraagbaar bij ons.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

Emperor Liveaboards Malediven

Malediven Liveaboards, Malediven
De Malediven bestaan uit 26 atollen en elk atol heeft diverse kanalen, waar zich in de stroming enorme hoeveelheden vis ophouden. Een trip met een van de Emperor liveboards staat garant op onvergetelijke duiken met grote en kleine vis. Duikersparadijs in een eilandenrijk.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

Freedom Liveaboards

Sinai, Egypte
Ontdek de riffen van de Rode Zee met de Freedom boten vanuit Sharm el Sheikh. Maak prachtige duiken op de riffen van Tiran, Ras Mohammed en natuurlijk op het wrak van de Thistlegorm.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

M.V. Pindito Liveaboard

Liveaboards, Indonesië
De prijs van deze cruise verschilt per route en vertrekdatum.
De Pindito verzorgt cruises tussen het Komodo National park en Irian Jaya. Dit luxe schip neemt je mee naar adembenemende duikplekken rond onbewoonde eilandjes. Elke tour wordt naar ieders verlangen en ervaring ingevuld.
Prijsindicatie, excl. vluchten, vanaf € 3175,- p.p.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

My Sheena Malediven

Malediven Liveaboards, Malediven
BEURS AANBIEDING
Ontdek de prachtige riffen van de zuidelijke atollen, Meemu-, Laamu en de Thaa Atol. De liveaboards vertrekken elke zondag vanaf Medhufushi en biedt ongerept duiken, kleurige riffen, manta's, walvishaaien, een enorme visrijkdom en nog veel meer!
v.a.€2978,- p.p.

Weta Molas Live-Aboard

Flores - Komodo, Indonesië
SPECTACULAIR!
BEURS AANBIEDING
Al jaren organiseert Diving Holidays samen de Nederlandse Marij van Divine Diving bijzondere duikreizen aan op Flores met duiken in het prachtige Komodo Natinal Park. Nu kunnen wij onze klanten een extra toevoeging aanbieden tijdens hun verblijf op Flores (Labuan Bajo) namelijk een spectaculaire live-aboard van 2 of 3 nachten naar het Komodo gebied.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

Superbestemming

Ben je al verzekerd?

» Bij ons geen toeslag voor duiken!

» Voor elke "duik"vakantie

» Verzekering op maat