Liveaboards

Liveaboards

Diving Holidays heeft een ruim aanbod in liveaboards.
Een kleine selectie staat hieronder weergegeven.
Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.
We denken graag mee met je plannen voor een fantastische duikvakantie. Zo organiseren wij een duikreis voor singel reizigers, duo's maar ook voor kleine en grote groepen, verenigingen en clubreizen.

Emperor Liveaboards Egypte

Egypte Liveaboards, Egypte
Emperor fleet bestaat uit een vloot van speciaal gebouwde safariboten van standaardklasse tot superieur. Er worden safari’s gemaakt in zowel het noorden als het zuiden van de Rode Zee, van Ras Mohammed tot St John’s. Aan boord zijn ervaren gidsen die je een onvergetelijke duikvakantie bezorgen. De prijzen van de diverse boten en routes zijn opvraagbaar bij ons.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

Emperor Liveaboards Indonesie

Liveaboards, Indonesië
NIEUW
Met genoegen presenteren wij jullie de nieuwe MV Emperor Raja Laut voor onvergetelijke liveaboards in Komodo, Raja Ampat of de Banda Islands. Emperor Raja Laut betekent in het Bahasa “Koning van de Zee”. Deze 31 meter lange boot is in 2005 op Sulawesi gebouwd en biedt plaats aan maximaal 12 duikers. Als 1 van de weinige boten van Emperor kan deze boot ook zeilen.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

Emperor Liveaboards Malediven

Malediven Liveaboards, Malediven
De Malediven bestaan uit 26 atollen en elk atol heeft diverse kanalen, waar zich in de stroming enorme hoeveelheden vis ophouden. Een trip met een van de Emperor liveboards staat garant op onvergetelijke duiken met grote en kleine vis. Duikersparadijs in een eilandenrijk.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

M.V. Pindito Liveaboard

Liveaboards, Indonesië
De Pindito verzorgt cruises tussen het Komodo National park en Irian Jaya. Dit luxe schip neemt je mee naar adembenemende duikplekken rond onbewoonde eilandjes. Elke tour wordt naar ieders verlangen en ervaring ingevuld. De prijs van deze cruise verschilt per route en vertrekdatum. We maken graag een offerte op maat.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

My Sheena Malediven

Malediven Liveaboards, Malediven
Ontdek de prachtige riffen van de zuidelijke atollen, Meemu-, Laamu en de Thaa Atol. De liveaboards vertrekken elke zondag vanaf Medhufushi en biedt ongerept duiken, kleurige riffen, manta's, walvishaaien, een enorme visrijkdom en nog veel meer!
Perfect te combineren met Filitheyo Island Resort
v.a.€2983,- p.p.

NOB Onderwatersport Lezersreis Egypte

Egypte Liveaboards, Egypte
NOB LEZERSREIS 19 - 26 mei 2018
Lezers van de Onderwatersport kunnen komend voorjaar inschepen aan boord van de Princess Diana voor een “drie oorlogen wrakkenroute” met de mogelijkheid tot het behalen van 3 NOB-specialisaties olv Ferry van Dorst. Deze unieke lezersreis gaat langs de mooiste wrakken van de Rode Zee en wordt georganiseerd door Diving Holidays.
v.a.€1387,- p.p.

Weta Molas Live-Aboard

Flores - Komodo, Indonesië
BEURS AANBIEDING
SPECTACULAIR!
Al jaren organiseert Diving Holidays samen de Nederlandse Marij van Divine Diving bijzondere duikreizen aan op Flores met duiken in het prachtige Komodo Natinal Park. Nu kunnen wij onze klanten een extra toevoeging aanbieden tijdens hun verblijf op Flores (Labuan Bajo) namelijk een spectaculaire live-aboard van 2 of 3 nachten naar het Komodo gebied.
v.a.€469,- p.p.

Superbestemming

Ben je al verzekerd?

» Bij ons geen toeslag voor duiken!

» Voor elke "duik"vakantie

» Verzekering op maat