Clubreizen

Clubreizen op maat

Ontzorgen

Diving Holidays de duikreizen specialist sinds 1995 verzorgt ook de duikreizen voor jullie duikclub of -vereniging. Wij leveren digitaal promotie materiaal voor promotie van de reis binnen de club aan. Nadat jullie besloten hebben waar de reis naar toe gaat, nemen wij de organisatie uit handen. Diving Holidays is het aanspreekpunt voor de deelnemers van de reis. De leden geven zich onder de naam van de club op voor de reis volgens een eerder toegezonden reisvoorstel. Ook nemen wij de facturatie naar de deelnemers van de reis van je over. Betaling van de reissom geschied rechtstreeks aan Diving Holidays. Hiermee nemen we de afhandeling van de boeking uit handen en zorgen we ervoor dat de reizen zonder zorgen geregeld worden. Geniet met je groep ook van een leuke groepskorting!

De duikschool/duikclub heeft geen aansprakelijkheid ten aanzien van het uitvoeren van de reis en er hoeft geen wettelijke dekkingsregeling verzorgd te worden omdat de betalingen van de reissom direct via Diving Holidays lopen. Natuurlijk is Diving Holidays voor jullie zekerheid aangesloten bij het SGR en het Calamiteitenfonds.

Voordelen op een rij:
• Deskundige begeleiding in de keuze van de duikreis bestemming
• Informatieavonden in samenwerking met onze lokale agenten
• Overzichtelijke offerte met prijzen en groepskorting voor de leden
• Wij nemen de verwerking van de aanmeldingen en facturatie uit handen
• Lid SGR en Calamiteitenfonds
• Geen aansprakelijkheid voor de duikvereniging/duikclub
• Gerust en zonder zorgen met de club op vakantie

Wil je als duikclub tijdens de reis lesgeven aan de leden dan is dat over het algemeen mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden. Haal hiermee het maximale uit de clubreis en dit maakt het aanbieden van referal opleidingen nog aantrekkelijker.

Superbestemming

Ben je al verzekerd?

» Bij ons geen toeslag voor duiken!

» Voor elke "duik"vakantie

» Verzekering op maat