DH Nieuwsbrief

volg ons op:

Diving Holidays

Richard Holkade 14
2033 PZ Haarlem
Tel: 020 5218100
info@divingholidays.nl
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 09:30 tot 17:30
Copyright DH © 2014
Disclaimer | Privacy

Clubreizen

Clubreizen op maat

Ontzorgen

Diving Holidays de duikreizen specialist sinds 1995 verzorgt ook de duikreizen voor jullie duikclub of -vereniging. Wij leveren digitaal promotie materiaal voor promotie van de reis binnen de club aan. Nadat jullie besloten hebben waar de reis naar toe gaat, nemen wij de organisatie uit handen. Diving Holidays is het aanspreekpunt voor de deelnemers van de reis. De leden geven zich onder de naam van de club op voor de reis volgens een eerder toegezonden reisvoorstel. Ook nemen wij de facturatie naar de deelnemers van de reis van je over. Betaling van de reissom geschied rechtstreeks aan Diving Holidays. Hiermee nemen we de afhandeling van de boeking uit handen en zorgen we ervoor dat de reizen zonder zorgen geregeld worden. Geniet met je groep ook van een leuke groepskorting!

De duikschool/duikclub heeft geen aansprakelijkheid ten aanzien van het uitvoeren van de reis en er hoeft geen wettelijke dekkingsregeling verzorgd te worden omdat de betalingen van de reissom direct via Diving Holidays lopen. Natuurlijk is Diving Holidays voor jullie zekerheid aangesloten bij het SGR en het Calamiteitenfonds.

Voordelen op een rij:
• Deskundige begeleiding in de keuze van de duikreis bestemming
• Informatieavonden in samenwerking met onze lokale agenten
• Overzichtelijke offerte met prijzen en groepskorting voor de leden
• Wij nemen de verwerking van de aanmeldingen en facturatie uit handen
• Lid SGR en Calamiteitenfonds
• Geen aansprakelijkheid voor de duikvereniging/duikclub
• Gerust en zonder zorgen met de club op vakantie


Wil je als duikclub tijdens de reis lesgeven aan de leden dan is dat over het algemeen mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden. Haal hiermee het maximale uit de clubreis en dit maakt het aanbieden van referal opleidingen nog aantrekkelijker.

Suggesties
Bekijk hier onder een aantal van onze top accommodaties die zeer geschikt zijn voor groepen! Uiteraard bespreken we graag met jullie alle wensen en mogelijkheden om uiteindelijk te komen tot de beste locatie voor jullie gezelschap.


020-5218100
info@divingholidays.nl

Juliana's Hotel

Saba, Saba
NIEUW IN ONS AANBOD
Dit intieme en typisch Sabaanse hotel maakt je vakantie gemoedelijk en ontspannen. Samen met duikcentrum Sea Saba zorgen ze voor je van aankomst tot vertrek. Geniet van het uitzicht vanuit je kamer en de prachtige duiken die Saba je te bieden heeft.
Inclusief 10 bootduiken per persoon
v.a.€2095,- p.p.

Magic Oceans Dive Resort

Bohol Island, Filipijnen
AANBIEDING
Het Magic Oceans Dive Resort ligt richting het zuidoosten van Bohol, in Anda en direct aan zee. Deze vrij nieuwe accommodatie is zeer zorgvuldig en met aandacht voor details gebouwd. Het is er prachtig ongerept duiken. De kans is vrij klein dat je een andere duikboot tegenkomt, laat staan andere duikers onder water! Je verblijft in luxe cottages en het eten is er ook nog eens heerlijk.
v.a.€1198,- p.p.

Malapascua Exotic Island Dive & Beach Resort

Malapascua, Filipijnen
Hier zijn geen auto’s, slechts een paar fietsen. Malapascua is de Filipijnen op zijn puurst! Er zijn in totaal 30 kamers in lokale stijl gebouwd. Duiken met voshaaien, manta’s, mandarijnvisjes, zeepaardjes en nog veel meer. Kom duiken op Malapascua!!
v.a.€1078,- p.p.

Nemo Dive Club & Hotel

Safaga, Egypte
DIVERSE AANBIEDINGEN
Het Nemo Dive Club & Hotel is een echt duikershotel. Het hotel is klein en ligt aan de kust van Safaga. Het duikcentrum is onder het hotel gevestigd, is netjes en heeft vele lesfaciliteiten. Je hoeft niet met de boot mee voor een mooie duik, dit is ook mogelijk op het eigen huisrif van Nemo Dive Club & Hotel.
v.a.€589,- p.p.

Oasis Beach & Dive Resort

Bohol Island, Filipijnen
EXCLUSIEVE AANBIEDING!
Het Oasis Resort is een oase van rust in het levendige Alona Beach. Het resort behoort tot de Seaquest Dive Centers en staat onder Nederlands management. De kamers zijn ruim, goed verzorgd en elk heeft zijn eigen faciliteiten. Oasis Resort heeft al meerdere malen een "Certificate of Excellence Award" ontvangen van Tripadvisor, helemaal terecht!

v.a.€993,- p.p.

Red Sea Diving Safari - Marsa Shagra

Marsa Alam, Egypte
AANBIEDING
Deze bekende ecolodge van de Red Sea Diving Safari is de uitvalsbasis voor duikers die ongelimiteerd willen duiken. Je kan tot 4 duiken per dag maken op het huisrif, of ga mee met de boot voor een dagtrip naar bijvoorbeeld Elphinstone. Het huisrif heeft een overvloed aan zeeleven, waaronder een verscheidenheid aan koraal en vissen, rifhaaien, schildpadden en soms zelfs dolfijnen! De sfeer van de Red Sea Diving Safari is bijzonder te noemen!
v.a.€625,- p.p.

Roots Red Sea

Marsa Alam, Egypte
Roots Red Sea biedt je met duikcentrum Pharaoh Dive Club één van de mooiste duikplekken aan de Rode zee! Gelegen tussen Hurghada en Marsa Alam vind je deze prachtige locatie. Er is een ongeëvenaarde reputatie voor vriendelijkheid, een unieke sfeer, service op maat en geweldige duikplekken. Deze accommodatie is ook uitermate geschikt voor single reizigers wegens de aansluiting met andere duikers.
v.a.€580,- p.p.

Thalassa Dive Resorts - DUIKEN Lezersreis

Manado, Indonesië
DUIKEN LEZERSREIS 5 - 17 november 2018
Lezers van het magazine DUIKEN kunnen in het najaar van 2018 mee op reis naar Indonesië! Deze fantastische reis gaat naar de Thalassa Dive Resorts in Noord-Sulawesi. Eerst 6 nachten verblijf in Thalassa Manado en daarna nog eens 4 nachten bij het nieuwe Thalassa Lembeh. Beide resorts zijn van de bekende Nederlandse Simone Gerritsen. Combineer de prachtige steile wanden met tropische kleurrijke vissen en schildpadden van Bunaken, met de bijzondere vissen van het Muck duikparadijs Lembeh. Ga je mee?
v.a.€2210,- p.p.

Thalassa Dive Resorts - Sea it All pakket

Manado, Indonesië
HET PERFECTE PAKKET
Een heerlijke duikreis waarin de prachtige duikgebieden van het Bunaken Marine Park worden gecombineerd met het mooie Noord Sulawesi boven water. Diverse excursies en een dagtrip duiken in Lembeh Strait zijn inbegrepen. Je verblijft op basis van volpension. Genieten boven en onder water!
v.a.€2266,- p.p.

Ulysses Apart Hotel

Gozo, Malta/Gozo
DOORLOPENDE AANBIEDING
Boven de duikschool Moby Dives ligt dit kleine Aparthotel. Er zijn in dit complex hotelkamers, studio's en 1- of 2 slaapkamerappartementen. Op de begane grond is een bar/restaurant en de duikschool. GO GOZO!
v.a.€543,- p.p.

Superbestemming

Ben je al verzekerd?

» Bij ons geen toeslag voor duiken!

» Voor elke "duik"vakantie

» Verzekering op maat