Clubreizen

Clubreizen op maat

Ontzorgen

Diving Holidays de duikreizen specialist sinds 1995 verzorgt ook de duikreizen voor jullie duikclub of -vereniging. Wij leveren digitaal promotie materiaal voor promotie van de reis binnen de club aan. Nadat jullie besloten hebben waar de reis naar toe gaat, nemen wij de organisatie uit handen. Diving Holidays is het aanspreekpunt voor de deelnemers van de reis. De leden geven zich onder de naam van de club op voor de reis volgens een eerder toegezonden reisvoorstel. Ook nemen wij de facturatie naar de deelnemers van de reis van je over. Betaling van de reissom geschied rechtstreeks aan Diving Holidays. Hiermee nemen we de afhandeling van de boeking uit handen en zorgen we ervoor dat de reizen zonder zorgen geregeld worden. Geniet met je groep ook van een leuke groepskorting!

De duikschool/duikclub heeft geen aansprakelijkheid ten aanzien van het uitvoeren van de reis en er hoeft geen wettelijke dekkingsregeling verzorgd te worden omdat de betalingen van de reissom direct via Diving Holidays lopen. Natuurlijk is Diving Holidays voor jullie zekerheid aangesloten bij het SGR en het Calamiteitenfonds.

Voordelen op een rij:
• Deskundige begeleiding in de keuze van de duikreis bestemming
• Informatieavonden in samenwerking met onze lokale agenten
• Overzichtelijke offerte met prijzen en groepskorting voor de leden
• Wij nemen de verwerking van de aanmeldingen en facturatie uit handen
• Lid SGR en Calamiteitenfonds
• Geen aansprakelijkheid voor de duikvereniging/duikclub
• Gerust en zonder zorgen met de club op vakantie

Wil je als duikclub tijdens de reis lesgeven aan de leden dan is dat over het algemeen mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden. Haal hiermee het maximale uit de clubreis en dit maakt het aanbieden van referal opleidingen nog aantrekkelijker.

<>Suggesties
Bekijk hier onder een aantal van onze top accommodaties die zeer geschikt zijn voor groepen! Uiteraard bespreken we graag met jullie alle wensen en mogelijkheden om uiteindelijk te komen tot de beste locatie voor jullie gezelschap.


020-5218100
info@divingholidays.nl

Malapascua Exotic Island Dive & Beach Resort

Malapascua, Filipijnen
Hier zijn geen auto’s, slechts een paar fietsen. Malapascua is de Filippijnen op zijn puurst! Er zijn in totaal 30 kamers in lokale stijl gebouwd. Alle duiken zijn bootduiken. Duiken met voshaaien, manta’s, mandarijnvisjes, zeepaardjes en nog veel meer. Kom duiken op Malapascua!!
v.a.€1123,- p.p.

Nemo Dive Club & Hotel

Safaga, Egypte
DIVERSE AANBIEDINGEN
Het Nemo Dive Club & Hotel is een echt duikershotel. Het hotel is klein en ligt aan de kust van Safaga. Het duikcentrum is onder het hotel gevestigd, is netjes en heeft vele lesfaciliteiten. Je hoeft niet met de boot mee voor een mooie duik, dit is ook mogelijk op het eigen huisrif van Nemo Dive Club & Hotel.
v.a.€555,- p.p.

Oasis Resort Bohol

Bohol eiland, Filipijnen
EXCLUSIEVE AANBIEDING!
TOPPER OP DE FILIPPIJNEN!
Het Oasis Resort is een oase van rust in het levendige Alona Beach. Het resort behoort tot de Seaquest Dive Centers en staat onder Nederlands management. De kamers zijn ruim, goed verzorgd en elk heeft zijn eigen faciliteiten. Oasis Resort heeft al meerdere malen een "Certificate of Excellence Award" ontvangen van Tripadvisor, helemaal terecht!

v.a.€1007,- p.p.

Red Sea Diving Safari - Marsa Shagra

Marsa Alam, Egypte
Deze bekende Ecolodge is de uitvalsbasis voor duikers die de drukte willen ontlopen. De sfeer van de Red Sea Diving Safari is bijzonder te noemen! In totaal zijn er 30 tenten, 25 Royal tents, 15 bungalows en 61 luxere chalets. Ongelimiteerd duiken op het huisrif.
v.a.€585,- p.p.

Roots Red Sea

Marsa Alam, Egypte
VRAAG ONS NAAR DE SPECIALS VOOR GROEPEN
Pharaoh Dive Club biedt je één van de mooiste duikplekken aan de Rode zee! Gelegen tussen Hurghada en Marsa Alam vind je deze prachtige locatie van een Brits koppel. Als je Pharaoh Dive Club zegt, dan zeg je ook: een ongeëvenaarde reputatie voor vriendelijkheid, een unieke sfeer, service op maat en geweldige duikplekken. Voor iedere duiker is hier wat wils; kantduiken, zodiacduiken en bootduiken.
v.a.€513,- p.p.

Thalassa Dive Resort Manado - Sea it All pakket

Manado, Indonesië
HET PERFECTE PAKKET
Een heerlijke duikreis waarin de prachtige duikgebieden van het Bunaken Marine Park worden gecombineerd met het mooie Noord Sulawesi boven water. Diverse excursies en een dagtrip duiken in Lembeh Strait zijn inbegrepen. Je verblijft op basis van volpension. Genieten boven en onder water!
v.a.€2422,- p.p.

Ulysses Apart Hotel

Gozo, Malta/Gozo
DOORLOPENDE AANBIEDING
Boven de duikschool Moby Dives ligt dit kleine Aparthotel. Er zijn in dit complex hotelkamers, studio's en 1- of 2 slaapkamerappartementen. Op de begane grond is een bar/restaurant en de duikschool. GO GOZO!
v.a.€546,- p.p.

Superbestemming

Ben je al verzekerd?

» Bij ons geen toeslag voor duiken!

» Voor elke "duik"vakantie

» Verzekering op maat