Duiken Kralendijk

Bonaire "A Divers Paradise":
Wat betreft "onder-water-natuur" één van de mooiste eilanden in het hele Caribische gebied en ver daarbuiten. Maar niet alleen een paradijs voor duikers, ook voor surfers. Bonaire behoort tot de 10 beste surfplekken ter wereld! En tot slot een paradijs voor iedereen die van rust en kleinschaligheid houdt.

"Klein maar fijn": dát is Bonaire. Bonaire heeft een uitstraling die zich moeilijk in woorden laat vatten. Natuurlijk helpt het fantastische klimaat en de altijd goedlachse, vriendelijke bevolking een handje mee. Dat alles zorgt voor een speciale sfeer. Het is die sfeer die mensen vaak brengt tot de uitspraak "dat ze verliefd zijn geworden op Bonaire". En geloof ons maar: Bonaire heeft heel veel stille liefdes!

Een korte karakteristiek:
De ABC-eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao) hebben veel gemeenschappelijke kenmerken, maar er zijn ook duidelijke verschillen. Zo onderscheidt Bonaire zich van de andere eilanden door kleinschaligheid. Niet alleen vanwege de oppervlakte (288 km2) en aantal inwoners (13.000), maar vooral door de bebouwing. Op Bonaire geen hoogbouw. Op Bonaire zijn geen verkeerslichten. Bonaire is het eiland van rust. Op Bonaire geen uitgebreid "nachtleven". Bonaire heeft bewust gekozen voor de "eco-toerist". En dat soort toeristen weet Bonaire in steeds toenemende aantallen te vinden. En geen wonder, want Bonaire is gezegend met een buitengewoon fraaie natuur: zowel boven als onder water. Een waar paradijs voor duikers en snorkelaars. Maar ook surfers komen in steeds grotere aantallen naar Bonaire. Veel surfers weten inmiddels dat Bonaire met Lac Bay over één van de beste surfplekken ter wereld beschikt!Uitgaan:
Wie naar Bonaire komt voor een druk nachtleven, komt bedrogen uit. Geen overdaad aan disco's, maar wel in de weekeinden vaak op meerdere plaatsen livemuziek waarop naar hartelust gedanst kan worden. Bovendien vele smaakvolle restaurants, terrasjes, lokale eethuisjes en gezellige bars. Wie van goed eten en drinken houdt, hoeft niets tekort te komen. De keuken is veelal internationaal, maar je kan ook heel goed terecht in gespecialiseerde restaurants waaronder natuurlijk visrestaurants. Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire, heeft een uitgebreid winkelbestand dat varieert van supermarkten tot (kleine) speciaalzaken. En wie van een gokje houdt: er zijn twee casino's!


Kralendijk bestemmingen

Buddy Dive Resort

Beroemd om zijn Dive & Drive pakketten inclusief verblijf, autohuur en duiken. Buddy Dive ligt direct aan zee en heeft goede faciliteiten. Het huisrif is geschikt voor kant- en nachtduiken. Vanuit het resort kan je diverse duik trips maken naar klein Bonaire.
Vanaf:€ 1423 p.p.

Caribbean Club Bonaire

Een relaxt resort met een mooie tropische tuin ten noorden van Kralendijk. Verschillende accommodatie types van studio tot luxe cottages. Geniet in het restaurant en bij de het zwembad van een geweldig uitzicht op zee.
Vanaf:€ 1206 p.p.