Zorgeloos op duikvakantie met Diving Holidays

Reisgarantie

Om weer een mooie duikreis te kunnen plannen hebben wij een Reisgarantie voor onze reizigers opgesteld. Gaat je geplande duikvakantie niet door, in verband met een aangepast reisadvies naar oranje of rood, door COVID-19, dan bieden wij deze garantie op de meeste bestemmingen. Bekijk hier alle informatie over de garantie van Diving Holidays of bel of mail ons voor meer informatie.

• Deze garantie is van toepassing op alle nieuw geboekte reizen vanaf 1 januari 2021 inclusief de Longimanus en Amba liveaboard en met uitzondering van overige liveaboards.

• Gaat je geplande duikvakantie niet door, in verband met een aangepast reisadvies naar oranje of rood, door COVID-19, dan bieden wij je de mogelijkheid om de reis te verplaatsen. Dit is op basis van beschikbaarheid en we nemen de mogelijkheden hiervoor met je door. Het alternatief is het terug laten betalen van je reeds (aan)betaalde reissom, ook als je met een SGR Corona voucher hebt betaald. De kosten van de SGR van €5,00 per persoon dienen wel betaald te worden.

• Besluit je wegens andere (privé) redenen niet te willen of te gaan reizen, terwijl het wel mogelijk is, dan gelden de normale annuleringsvoorwaarden. Gaat het om een COVID-19 besmetting, dan adviseren we om contact op te nemen met je verzekeraar. Het is ook mogelijk om via ons, bij boeking, een annuleringsverzekering af te sluiten. Wij werken samen met Europeesche Verzekeringen.

• Als het reisadvies naar oranje of rood veranderd, terwijl jij op plaats van bestemming bent? Dan zorgen wij ervoor, in overleg met alle leveranciers, dat je weer terug naar huis komt. Het team van Diving Holidays is 24 uur per dag bereikbaar tijdens alle reizen en we staan graag voor jullie klaar! De ongebruikte nachten worden omgezet in een voucher welke je later opnieuw kan inzetten.

Diving Holidays behoudt zich ten alle tijden het recht om, zonder kennisgeving vooraf, de Reisgarantie aan te passen, wijzigen of te beëindigen.

Let wel:

• Je bent als reiziger zelf verantwoordelijk voor het naleven van alle voorwaarden t.a.v. de juiste reisdocumenten welke i.v.m. de Corona uitbraak gevraagd worden.
Bekijk hiervoor goed alle informatie die de overheid hierover verstrekt. Inreisvoorwaarden zijn aan veranderingen onderhevig. Bij invoering van een 2G maatregel, een verplichte boosterprik of andere nog onvoorziene maatregelen door je reisbestemming ben je zelf verantwoordelijk voor het in het bezit zijn van de benodigde reisdocumenten. Kosten ontstaan door het niet kunnen voldoen aan deze reisvoorwaarden zijn voor rekening van de reiziger.

• Als je de oranje reisverklaring hebt getekend en dus bewust gekozen hebt voor het boeken en afreizen naar een oranje reisbestemming dan geldt onze Reisgarantie niet. Met de ondertekening van deze verklaring geef je als klant namelijk aan op de hoogte te zijn dat je reist naar een oranje reisgebied en dat Diving Holidays corona gerelateerde zaken niet dekt. Ook geef je aan dat kostenkoos annuleren zoals we hebben met onze Reisgarantie niet van toepassing is. Je boekt immers een reis naar een oranje bestemmingen en bij boeking was deze reis ook oranje. Mocht reizen niet mogelijk zijn omdat het land ineens de grenzen dichtgooit of de vluchten gaan niet meer dan ben je natuurlijk wel gedekt en dan nemen we contact met je op om de reis te verplaatsen of ontvang je een terugbetaling van de reeds betaalde reisgelden.

Reisadviezen per bestemming

Waar kunnen we naartoe op duikvakantie?
Bekijk op deze pagina de links naar de reisadvisering van de overheid per bestemming.
Bron: Nederland Wereldwijd

PCR test met afreisdocument nodig?
Heb je voor jouw reisbestemming een negatieve PCR test nodig mét een afreisdocument?
Bestel deze met korting via Diving Holidays en klik op deze link.
Richtprijs: De kosten bedragen bij 2 personen €65,00 per persoon inclusief een afreisdocument.
Je hebt geen vouchercode nodig bij het invullen. De link is al met korting.