Meer nieuwsitems

Nieuw: duiken in Alor

Met trots kunnen wij melden dat wij een fantastische bestemming hebben mogen toevoegen aan ons reisaanbod. Alor Divers is een intiem eco-resort op Pantar Island, onderdeel van de Alor Archipel, dat ten oosten van Flores in Indonesië ligt. Doordat het gebied lang ongerept is gebleven en omdat men nu heel verstandig met het toerisme om gaat, is het onderwaterleven hier prachtig. De koraalriffen zijn ongeschonden en er is een uitbundige variatie aan vissen. Het is een beschermd gebied en ter bescherming van het rif mag er alleen op traditionele wijze gevist worden.
Klik hier voor meer informatie over Alor Divers.

Nieuw: Duiken in Zanzibar

Het mooiste duikgebied van Zanzibar ligt aan de noord-oost kant: de Mnemba atol. Dit is een beschermd Marine Park, waar je enorme scholen vis kunt verwachten. Daarnaast vele pelagische soorten, schildpadden, Spaanse danseressen, enorme baarzen, haaien, barracuda’s en nog veel meer. Het hele jaar door worden vrijwel elke dag Tuimelaars gezien en afhankelijk van het seizoen heb je ook goede kans op bultrugwalvissen en walvishaaien.
Klik hier voor meer informatie over duiken in Zanzibar.

Nieuw in ons aanbod!

Wij hebben het afgelopen jaar weer volop gezocht naar de mooiste duikspots. Ons aanbod varieert van zeer luxe accommodaties tot de zeer avontuurlijke camps in de woestijn, van gezellige drukte tot absolute rust. Met trots presenteren wij dan een aantal nieuwe resorts in ons aanbod.

Orange Bay Hotel - Sint Eustatius
Juliana's Hotel - Saba
Pura Vida Beach & Dive Resort - Filipijnen
Maluku Resort & Spa - Indonesië