Fotoworkshop Rob van Twist

Fotoworkshop Marsa Shagra - Egypte

Thuis komen van je vakantie en vertellen over al het moois dat je hebt gezien. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Dus, …. camera mee onderwater en foto's maken! Echter, zo eenvoudig is het niet. Met onvoldoende voorbereiding zullen de eerste resultaten zeer waarschijnlijk teleurstellend zijn. Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van je onderwaterfotografie vaardigheden dan is deze workshop een goede optie.

• Boek nu je fotografieworkshop van 5 dagen bij Diving Holidays!

De workshop wordt gegeven door Rob van Twist, eigenaar van Dive4Fun (www.dive4fun.nl). Rob is IDD duikinstructeur en verzorgt o.a. de onderwaterfotografie cursussen binnen de IDD organisatie. Daarnaast is Rob goed bekend met de organisatie van de Red Sea Diving Safari en de fantastische duik- en fotografiemogelijkheden in Marsa Shagra!

Het doel van deze workshop is om in een ongedwongen sfeer aandacht te geven aan de praktische en theoretische aspecten van onderwaterfotografie:
* De basis principes van de fotografie: sluitertijd, diafragma, gevoeligheid (ISO), en de verschillen tussen bovenwater- en onderwaterfotografie.
* Gebruik van aanwezig natuurlijk licht met of zonder rood filter, en gebruik van kunstmatig licht (flitser),
* De juiste techniek om goede kwaliteit groothoek- en macro-opnamen te maken.
* Tips voor het verkrijgen van de juiste belichting, scherpte, scherptediepte en compositie.

5 daagse workshop

De workshop is verspreid over 5 dagen. Je kan starten op 3 november en de laatst mogelijke duikdag is 15 november. Rob duikt mee met 2 duiken per dag en zal advies geven voor, tijdens, en na de duik. Gedurende de dag en in de avond is er voldoende mogelijkheid om foto's te bespreken en verbeterpunten aan te geven. Het uiteindelijke programma voor de 5 dagen wordt afgestemd tijdens de eerste dag op Marsa Shagra met de flexibiliteit om het aan te passen tijdens de week. Het hoofddoel is dat we in een ongedwongen sfeer 5 fantastische duik- en fotografie dagen gaan krijgen.

Boeking informatie:

1) Een minimum aantal deelnemers voor elke workshop is vereist.
2) Workshop prijs: € 138,00 per persoon.
3) De workshop prijs is exclusief vluchten, transfers, verblijf en een 5 daags duikpakket.
Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Lees meer over Marsa Shagra!

Klik hier!

Superbestemming!

Ben je al verzekerd?

» Bij ons geen toeslag voor duiken!

» Voor elke "duik"vakantie

» Verzekering op maat