DH Nieuwsbrief

volg ons op:

Diving Holidays

Richard Holkade 14
2033 PZ Haarlem
Tel: 020 5218100
info@divingholidays.nl
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 10:00 tot 17:30
Copyright DH © 2014
Disclaimer | Privacy

Fotoworkshop

Thalassa Manado & Thalassa Lembeh Combi Foto Workshop

Noord Sulawesi, een provincie in Indonesïe wordt ook wel het “land van de glimlachende mensen” genoemd. Het is een voornamelijk Christelijk gebied waar de natuur de baas is. Actieve vulkanen, dichte oerwouden, watervallen, rijstvelden, kruiden en bovenal een rijke zee zijn de kenmerken van dit gebied. De vriendelijke en gastvrije cultuur van de lokale mensen, hun dorpjes en markten maken je beveleving van Indonesië compleet en uniek.

Het resort
Thalassa is een klein, intiem 5* PADI duikresort, gelegen op het vasteland van Noord-Sulawesi aan de rand van Bunaken Nationaal Park en is slechts 30 minuten verwijderd van de internationale luchthaven van Manado.

De vriendelijkheid
In ons 'groene' resort worden gasten al snel onze vrienden door de vriendelijke, ongekunstelde manier van werken van ons team; ze zijn professioneel, hulpvaardig altijd vrolijk en maken onze slogan waar; "Team Thalassa... van waar gasten als vrienden vertrekken!"

Kamertypes

De alleenstaande bungalows en cottages, maar ook de gekoppelde HillTop kamers zijn allen uitgerust met airco en hebben een westerse badkamer met douche. De bungalows en cottages beschikken ook over een minibar en de gratis WiFi is daar ook beschikbaar. Vanuit veel kamers is het uitzicht over zee en de stad Manado adembenemend. Bij Thalassa ervaart u dit deel van Indonesië ook door te genieten van de grote variatie aan Indonesisch eten, vaak onder het genot van lokale muziek. Het mooie zwembad en de gezellige terrassen maken uw vakantiegevoel compleet.

Duiken met Thalassa

Duiken met Thalassa is speciaal: we willen u zo veel mogelijk laten zien van de enorme diversiteit van het gebied. We nemen u dan ook mee naar alle 4 de unieke duikgebieden in de directe omgeving: Bungaken Nationaal Park, Popooh, de zuidkant van de Bangka Archipel en natuurlijk de beroemde Lembeh Strait.

NIEUW RESORT
Vanaf de tweede helft van september is het tweede resort van Thalassa geopend: Thalassa Lembeh Resort! Hier bestaat de mogelijkheid om uw "Lembeh ervaring" uit te breiden met een paar dagen en hier bijvoorbeeld ook een nachtduik te maken. In dit nieuwe resort bieden wij voornamelijk bungalows aan. Uiteraard is er ook een zwembad aanwezig en een duikcentrum met een camera- en presentatieruimte. In December organiseren wij hier en in Manado onze eerste fotografie workshop combi.

Rinie Luykx

Rinie Luykx is een in Nederland geboren onderwaterfotograaf en één die graag zijn foto't tot in perfectie maakt.
Hij duikt bijna wekelijks onder in de Nederlandse wateren en komt met de meeste bijzondere foto's boven. Hij publiceert zijn werk in diverse bladen in binnen- en buitenland en is vaste test-fotograaf en reviewer voor Marine Expedition Services.

Rinie deelt zijn kennis en ervaring op een leuke en ongedwongen manier, waarbij u en uw camera centraal staan. De zeer ervaren gidsen van Thalassa Dive Resort, zorgen er samen met Rinie voor dat u na deze geweldige ervaring met fantastische foto's naar huis gaat.

Programma:

• 5 nachten Bungalow kamer Thalassa Manado
• 5 nachten Bungalow kamer Thalassa Lembeh
• verzorging op basis van volpension
• alle transfers
• 20 bootduiken per persoon
• ongelimiteerd huisrifduiken op beide locaties
• Fotografie workshop van Rinie Luykx

Kosten

De kosten voor de fotoworkshop bedragen € 1585,00* per persoon.
Dit bedrag is gebaseerd op een gedeelde bungalow met 2 personen.

Voor single reizigers geldt een lager tarief!
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bijkomende kosten:
• Retourvlucht Amsterdam - Manado met Singapore Airlines
(vanaf ca. € 800,00 per persoon obv beschikbaarheid)
Inclusief 30 kilo ruimbagage en 7 kilo handbagage
• Eventuele extra nachten vooraf of achteraf
• Visum Indonesië is gratis bij aankomst op de luchthaven
• Vertrekbelastingen binnenlandse – en internationale vluchten (lokaal te voldoen)
• Marine Park fee (lokaal te voldoen)
• Reis en/of annuleringsverzekeringen
• Duikverzekering

Lees meer over Thalassa Dive Resorts!

Klik hier!

Superbestemming!

Ben je al verzekerd?

» Bij ons geen toeslag voor duiken!

» Voor elke "duik"vakantie

» Verzekering op maat