DH Nieuwsbrief

volg ons op:

Diving Holidays

Richard Holkade 14
2033 PZ Haarlem
Tel: 020 5218100
info@divingholidays.nl
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 09:30 tot 17:30
Copyright DH © 2014
Disclaimer | Privacy

Leren duiken

Leren duiken

Heb je altijd al eens de schitterende wereld onder de waterspiegel van dichtbij willen bekijken maar je kunt nog niet duiken? Geen probleem..duiken is voor iedereen! Ben je ouder dan 10 jaar en gewoon gezond dan kun je bij de meeste duikscholen op onze website een internationaal erkend duikbrevet halen. Zo'n cursus duurt ongeveer 4 tot 5 dagen maar veel van de theorie kun je van tevoren thuis bestuderen. Dat scheelt weer studietijd op locatie en zo geniet je nog meer van je vakantie. Met het behalen van dat duikbrevet gaat er een "onderwater" wereld voor je open. Overal ter wereld waar een duikschool zit mag jij dan duiken.

Na het behalen van het "Open Water Diver" duikbrevet kun je doorgaan voor de zogenaamde "Advanced Diver". Gedurende deze cursus maak je uitgebreider kennis met diverse aspecten van het duiken zoals bijvoorbeeld nacht-, stromings-, diep- en navigatieduiken. Daarna kun je weer doorgaan en diverse specialty brevetten behalen zoals bijvoorbeeld nitrox-, wrakduik-, diepduik- of een fotografiespecialty.
Wij adviseren je om je duikpakket of opleiding vooruit te boeken. Dat geeft je de garantie dat de duikschool in het buitenland altijd plaats voor je heeft en dat je direct kunt beginnen.

Als beginnend duiker dien je in het bezit te zijn van een geldige medische keuring. Dit is in de eerste plaats een veiligheidsmaatregel voor jezelf en daarnaast ook voor de duikschool. Formulieren hiervoor kan je gemakkelijk hier downloaden.
Het lesboek kan niet meer worden geleend tijdens de opleiding. Deze dien je van te voren in Nederland of ter plaatse bij de duikschool aan te schaffen. Dit verschilt per duikschool, dus informeer dat goed vooraf.
Een keuring is ongeveer 1 tot 2 jaar geldig. Vergeet nooit je logboek en brevet mee te nemen op vakantie, dat is leuk voor jezelf om bij te houden en duikscholen kunnen snel je duikervaring natrekken. Duikscholen hebben het recht om een verplichte checkduik van je te verlangen. Mochten hier kosten aan zijn verbonden dan voldoe je deze ter plaatse.

Bunaken Divers Seabreeze Resort

Noord Sulawesi, Indonesië
Bunaken is een prachtig klein eiland voor de kust van Manado. Het Bunaken Divers Seabreeze resort is één van de weinige resorts op dit onbedorven stukje Indonesië. Veel schitterende duikstekken op korte vaarafstand en voor het resort ligt een fantastisch huisrif.
v.a.€965,- p.p.

Camel Dive Club

Sharm el Sheik, Egypte
ABSOLUTE TOPPER
Al jaren boeken wij tot volle tevredenheid van onze klanten dit uitstekende hotel. Alle kamers zijn comfortabel ingericht met airco en terras. De duikschool heeft 8 boten en behoort tot de beste van de Rode Zee. Dit is ook de plek voor duikopleidingen!
**Meermaals uitgeroepen tot beste duikers hotel**
v.a.€557,- p.p.

Lotus Bungalows

Bali, Indonesië
AANBIEDING
Verblijven in een heerlijk resort en duiken op de mooie duikstekken aan de Balinese oostkust. Dit is wat je kunt verwachten van Lotus Bungalows in Candidasa. Weg van de drukke badplaatsen kun je hier genieten van al het goede dat Bali te bieden heeft: heerlijk eten, prachtige natuur, zon en natuurlijk geweldig duiken.

v.a.€940,- p.p.

Lotus Bungalows

Bali, Indonesië
AANBIEDING
Verblijven in een heerlijk resort en duiken op de mooie duikstekken aan de Balinese oostkust. Dit is wat je kunt verwachten van Lotus Bungalows in Candidasa. Weg van de drukke badplaatsen kun je hier genieten van al het goede dat Bali te bieden heeft: heerlijk eten, prachtige natuur, zon en natuurlijk geweldig duiken.

v.a.€940,- p.p.

Sands Appartementen

Malta, Malta/Gozo
Dit leuke appartementencomplex ligt in een zijstraat van de hoofdweg door St. Pauls Bay. Dichtbij de gezellige boulevard met allerlei restaurantjes, winkeltjes en diverse bars. Er zijn in totaal 14 zeer goed verzorgde appartementen met airconditioning en kitchenette met koelkast en ander keukengerei.
v.a.€481,- p.p.

Santana Hotel

Malta, Malta/Gozo
Hotel Santana ligt in het gezellige centrum van St Pauls Bay op loopafstand van restaurants, bar en winkels. Maltaqua duikcentrum ligt op enkele minuten lopen.
v.a.€560,- p.p.

Thalassa Manado Dive Resort

Manado, Indonesië
AANBIEDING
Thalassa Dive Resort wordt gemanaged door de Nederlandse Simone Gerritsen en natuurlijk is hier ook haar eigen duikteam Thalassa te vinden. Deze 5* PADI duikschool met geweldig goede reputatie is een ware topper in Manado!
v.a.€1053,- p.p.

Superbestemming

Ben je al verzekerd?

» Bij ons geen toeslag voor duiken!

» Voor elke "duik"vakantie

» Verzekering op maat