DH Nieuwsbrief

volg ons op:

Diving Holidays

Richard Holkade 14
2033 PZ Haarlem
Tel: 020 5218100
info@divingholidays.nl
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 10:00 tot 17:30
Copyright DH © 2014
Disclaimer | Privacy

Land & Zee

Land & Zee

Steeds vaker krijgen we de vraag om duiken te kunnen combineren met een landarrangement.
Door middel van dit keuzemenu heb je onze rondreizen / landarrangementen makkelijk op een rijtje.

Vanuit de meeste resorts zijn er dagexcursies ter plaatse te boeken. Deze excursies benoemen we niet apart, maar staan beschreven bij de verschillende resorts.

Aqaba, Petra en Wadi Rum

Aqaba, Jordanië
BEURS AANBIEDING
Deze reis is speciaal samengesteld voor de reiziger die in Aqaba wil duiken en de hoogtepunten van Jordanië wil bezoeken. Je start deze reis met een nacht in Petra, om deze mooie stad de volgende dag te bezoeken. Tegen het einde van de middag rijden we door naar Aqaba voor de volgende 7 nachten. In deze komende dagen zijn er vijf duikdagen met kantduiken. De laatste dag kun je heerlijk shoppen of relaxen in Aqaba. In de middag vertrek je naar Wadi Rum voor een jeeptour tot zonsovergang. Na je laatste nacht in Aqaba eindigt de reis op dag 9.
v.a.€1631,- p.p.

Bukit Melapi Lodge

Sandakan, Maleisië
Verlenging van Mabul of Layang Layang. Je uitvalsbasis voor schitterende excursies door de adembenemende jungle van Borneo, met diverse apensoorten, krokodillen en vele tropische vogels.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

Duikrondreis Bali

Bali, Indonesië
Deze duikrondreis brengt je op de mooiste plekken van Bali, zowel boven- als onderwater. Bali is een bijzonder mooi eiland waar je absoluut geweest moet zijn. 15d/12n verblijf op basis van logies en ontbijt, incl. 22 duiken.
v.a.€2873,- p.p.

Flores Rondreis

Flores - Komodo, Indonesië
VERLENGING
Wil je na een mooie duikvakantie met manta’s, haaien, schildpadden, hengelaarsvissen en zeepaardjes nog iets zien van de prachtige flora & fauna van Flores, dan is dit je kans! We bieden je een trip die je niet snel vergeet.
5,5d/5n obv. logies en ontbijt.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

Fly Drive and Dive

Amman, Jordanië
Ontdek tijdens een fly-drive de fascinerende schoonheid en prachtig bewaard gebleven oudheden en duik naar de schitterende riffen en wrakken van de Rode Zee.
v.a.€1581,- p.p.

Krugerpark verlenging

Krugerpark, Zuid-Afrika
Verlenging na je verblijf in Tofo Beach, Mozambique.
Om het maximale uit je vakantie te halen, is het mogelijk om je verblijf in Tofo Beach, Mozambique te verlengen met een onvergetelijke verlenging in het Krugerpark. Tijdens deze 4 daagse safari overnacht je in een Lodge in het Krugerpark. Ga op zoek naar de "Big 5" tijdens de spectaculaire gamedrives.
v.a.€548,- p.p.

Rondreis Baliemvallei

Raja Ampat, Indonesië
Een prachtige en onvergetelijke rondreis naar Irian Jaya met een bijzonder bezoek aan de Baliemvallei. Hier leven de mensen nog zoals ze dat ook deden in de prehistorie. Een bezoek aan dit indrukwekkende gebied zal een ervaring voor het leven zijn. Rivieren, tropisch regenwoud, een varkensfeest, mummies, de Dani-stam en Jaya Pura, dit is een kleine greep van wat je onder andere te zien krijgt tijdens de rondreis.
Bel voor prijzen
(020-5218100)

Rondreis Filippijnen

Manilla, Filipijnen
Speciaal ontwikkeld om je naast de onderwaterwereld, ook iets van de schitterende cultuur & natuur boven water te laten zien. Op het noordelijke eiland Luzon, boven Manila, ligt een uitgestrekt berggebied. De rijstterrassen van Banaue & Bontoc zijn uniek in hun steile trappenvorm. Tevens een bezoek aan het koppensnellers museum in Bontoc, de mysterieuze hangende doodskisten in Sagada, de winterhoofdstad van de Filippijnen Baguio en bergdorpen waar de tijd heeft stil gestaan.
Individuele rondreis met privé-chauffeur obv minimaal 2 personen.
v.a.€949,- p.p.

Thalassa Dive Resort - Sea it All pakket

Manado, Indonesië
BEURS AANBIEDING
HET PERFECTE PAKKET
Een heerlijke duikreis waarin de prachtige duikgebieden van het Bunaken Marine Park worden gecombineerd met het mooie Noord Sulawesi boven water. Diverse excursies en een dagtrip duiken in Lembeh Strait zijn inbegrepen. Je verblijft op basis van volpension. Genieten boven en onder water!
v.a.€2203,- p.p.

Toraja Tour

Zuid Sulawesi, Indonesië
Toraja Land heeft alle ingrediënten voor een bijzondere trip.
Een bijzondere cultuur, traditionele Tongkonans, Tau Tau's en een prachtig groen landschap met vele rijstvelden en terrassen, palmbomen en een zeer vriendelijke bevolking. Volgens velen het mooiste gebied van Indonesië.
Ideaal te combineren met een duikreis naar Bali of Manado.
v.a.€569,- p.p.

Superbestemming

Ben je al verzekerd?

» Bij ons geen toeslag voor duiken!

» Voor elke "duik"vakantie

» Verzekering op maat