Offerte duikvakantie
DH Nieuwsbrief

volg ons op:

Diving Holidays

Richard Holkade 14
2033 PZ Haarlem
Tel: 020 5218100
info@divingholidays.nl
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 09:30 tot 17:30
Copyright DH © 2014
Disclaimer | Privacy

Singapore Stopover

Singapore , Singapore

Bel voor prijzen
(020-5218100)

Ontdek de indrukwekkende metropool Singapore met zijn vele gezichten en belangrijke springplank van het Verre Oosten.

De moderne hoogbouw en de brede boulevards, het vele groen en de enorme winkelcentra van deze vrijhaven zorgen voor een vertrouwde, westerse sfeer.

De exotische openlucht restaurantjes, oude wijken als Chinatown en Little India en de bonte mengeling van Aziatische nationaliteiten en gewoonten zijn op hun beurt een voorproefje van wat jou aan nieuwe ervaringen te wachten staat.

Kortom, Singapore is een uitstekend tussenstop voor een reis naar de Filippijnen, Thailand of Indonesië.
Voor meer informatie over hotels en prijzen bel 020 5218100, we staan je graag te woord!

In combinatie met de vlucht met Singapore Airlines kunnen we de volgende hotels tegen scherpe prijzen voor je boeken:

Prijzen voor periode: 01 april 2015 - 31 maart 2016

Onderstaand is slechts een kleine selectie van de mogelijkheden. Staat je gewenste hotel er niet bij of wil je een privé-transfer, neem dan contact met ons op.

Categorie B, 2-persoons kamer, excl ontbijt:
Eerste nacht € 39,00 pp, daarna € 75,- p/n p.p.
Peninsula Excelsior, Grand Pacific.

Categorie 3, 2-persoons superior kamer incl ontbijt:
€ 111,- pp p/n.
Carlton, Orchard, Rendez Vous.

Categorie 4, 2-persoons superior kamer incl ontbijt:
€ 130,-pp p/n.
Marina Orchard, Marina Mandarin, Swisshotel The Stamford.

Inbegrepen

Overnachting op basis van logies of logies en ontbijt; gezamenlijke transfers van en naar de luchthaven. Naar keuze is het pakket inclusief extraatjes te boeken zoals: gratis entree voor diverse bezienswaardigheden (o.a. Tiger Sky Tower, Juring Bird Park, National Orchid Garden, Singapore Zoo), gratis gebruik van de SIA Hop-on-Bus, kortingsbonnen voor diverse restaurants, winkels en excursies.

Foto's
Foto's

Ontdek de indrukwekkende metropool Singapore met zijn vele gezichten en belangrijke springplank van het Verre Oosten. De moderne hoogbouw en de brede boulevards, het vele groen en de enorme winkelcentra van deze vrijhaven zorgen voor een vertrouwde, westerse sfeer. De exotische openlucht restaurantjes, oude wijken als Chinatown en Little India en de bonte mengeling van Aziatische nationaliteiten zijn op hun beurt een voorproefje van wat u aan nieuwe ervaringen te wachten staat. Kortom, Singapore is een uitstekend tussenstop voor een reis naar de Filippijnen, Thailand of Indonesië.

Singapore, officieel de Republiek Singapore, is het kleinste land van Zuidoost-Azië; met 683 km² is deze stadstaat net iets groter dan de Nederlandse Noordoostpolder. Het land beslaat een groep van in totaal 63 eilanden die van Indonesië wordt gescheiden door de Straat Singapore en van Maleisië door de Straat Johore. Beide zee-engten zijn zeer nauw. De Straat Singapore is een deelzee van de Straat Karimata en daarmee weer van de Zuid-Chinese Zee. Het hoofdeiland, Singapore, is met het vasteland verbonden door een dam in het noorden en door een brug in het noordwesten. Er vindt veel landaanwinning plaats om de mensen te kunnen huisvesten en nieuwe bedrijfsterreinen te kunnen aanleggen. Het hoogste natuurlijke punt is de Bukit Timah Hill op 166 meter. Mount Faber is een ander hoog punt op 105 meter. Deze heuvel is een toeristische trekpleister vanwege het panoramische uitzicht op de haven en de stad.

Foto's
Helaas hebben wij op dit moment geen prijzen beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 020-5218100 of mail ons op info@divingholidays.nl.