Offerte duikvakantie
DH Nieuwsbrief

volg ons op:

Diving Holidays

Richard Holkade 14
2033 PZ Haarlem
Tel: 020 5218100
info@divingholidays.nl
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 09:30 tot 17:30
Copyright DH © 2014
Disclaimer | Privacy

Roots Red Sea Millionaire pakket

Duikreizen


,

v.a.€1340,- p.p.

Roots Red Sea biedt met duikschool Pharaoh Dive Club je de mooiste duikplekken aan in de Rode zee! De Britse eigenaar en zijn management stellen alles in het werk om je duikreis onvergetelijk te maken. Als je Pharaoh Dive Club zegt dan zeg je ook: een ongeëvenaarde reputatie voor vriendelijkheid, een unieke sfeer, service op maat en geweldige duikplekken.

Eigenaren Steve en Clare hebben een uitgebreide ervaring op het gebied van duiken in de Rode Zee opgebouwd, door er al meer dan 20 jaar te werken. Hun eenvoudige mantra is hun gasten de vakantie aan te bieden die ze zelf zouden wensen, en ze te behandelen zoals zijzelf behandeld zouden willen worden. Dit blijkt al jaren een succesformule!

Accommodatie

Roots Red Sea is een kleinschalig en vriendelijk eco-resort dat mikt op duikers die een rustige en relaxte atmosfeer zoeken, met uitgebreide duikmogelijkheden.
Het resort ligt zo'n 150 meter van zee, aan de andere kant van de kustweg. Op het strand zelf is er een restaurant voor de lunch, en een tweede duikcentrum speciaal voor het huisrifduiken. Je hoeft uiteraard niet met je duikspullen te sjouwen: die worden met een auto naar het strand gebracht. Je kunt zelf ook meerijden, of er voor kiezen dat stukje te lopen.

Verblijf

Het kamp heeft slechts 29 kamers, wat het een klein en vriendelijk hotel maakt, gecentreerd rond duiken en snorkelen. Alle kamers zijn gelegen rond de binnenplaats.

Deze fantastische aanbieding van Roots Red Sea kunt u boeken in een Deluxe Chalet.

De 11 Deluxe chalets liggen meer op een heuvel en bieden een onbelemmerd uitzicht op de Rode Zee. Deze chalets zijn uitgerust met airco, een badkamer met douche en toilet, satelliet LCD TV, koelkastje en een kluisje. Twee van de Deluxe Chalets zijn ook als 3p-kamer te boeken.

Daarnaast zijn er nog de allernieuwste kamers van Roots Red Sea: de Boutique Superior kamers. Deze 7 prachtige stenen kamers zijn van alle gemakken voorzien: airco, televisie, minibar en eigen badkamer. Er zijn ook enkele kamers waar je met meer dan 2 personen in kunt verblijven. De meeste Boutique kamers hebben geen direct zeezicht. Er geldt een meerprijs voor deze kamer in dit pakket.

Faciliteiten

Alle maaltijden worden vers bereid. ’s Ochtends en ’s avonds wordt er in het hoofdrestaurant een all-inclusive buffet geserveerd. Het hoofdrestaurant ligt in het kamp zelf, en je kunt er ook voor kiezen om lekker buiten te eten op het terras. ’s Middags kun je lunchen in het restaurant dat vlak aan zee ligt. Na je maaltijd kun je zo doorlopen naar één van de ligbedden met parasol waar je lekker kunt uitbuiken voordat je weer het water in gaat. Er zijn geen a-la-carte mogelijkheden. Bij verblijf op basis van all inclusive is onbeperkt drinkwater inbegrepen, bij halfpension / logies ontbijt is dat niet het geval.

Verder is het kamp voorzien van een gloednieuw zwembad (met ligbedden), een massageruimte waar je heerlijk gemasseerd kunt worden (tegen betaling), een lounge-hoek waar in de koelere maanden ’s avonds een kampvuur wordt gemaakt en waar je een lekker drankje kunt drinken en eventueel een shisha kan roken. Hier worden ook regelmatig films vertoond, muziekvideo's afgespeeld, of je kunt je eigen filmpjes en foto's tonen aan je mededuikers. Vlak aan zee, bij het lunchrestaurant, wordt regelmatig ’s avonds een BBQ georganiseerd.
Je handdoeken kun je allemaal thuislaten. In de huisjes zijn handdoeken aanwezig, en voor bij het zwembad of strand worden handdoeken beschikbaar gesteld.

Overige faciliteiten: Volleybal, Jeu de Boules, voetbal, Kity Flying, Mountain Bikes, Desert Runs. Ook zijn er verschillende excursie mogelijkheden, zoals: dagtrips naar Luxor, Desert Safari, Quad Bikes, paardrijden en een tripje op een kameel.

Foto's

Pharaoh Dive Club

El Quseir heeft de reputatie de beste kantduiken te bieden in de Egyptische Rode Zee, en uit eigen ervaring kunnen wij dat helemaal onderschrijven.
Duiken in El Quseir is enorm gevarieerd met talloze maagdelijke koraaltuinen, uitdagende drop-offs, zeegrasvelden en uitgebreide open grottenstelsels. Voor iedere duiker is hier wat wils; kantduiken, zodiacduiken en bootduiken. Maar trips naar de wereldbekende sites als Elphinstone, de Salem Express en Abu Dahab behoren (met bijbetaling) ook tot de mogelijkheden.

De hoofdbasis van Pharaoh Dive Club is gelegen in het kamp maar de dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf het strand, waar een 2e basis is gelegen. Hier is ook het 2erestaurant gelegen waar je na je eerste duiken lekker kunt lunchen of een drankje kan drinken.

Abu Sauatir is de naam van het huisrif en is één van de meest populaire divesites van de regio, dankzij haar gemakkelijke toegang met een zandige canyon die leidt tot een zandhelling binnen de baai. De beschermde baai vormt een amfitheater waarin het onderwaterleven een dagelijks ballet uitvoert. Een familie pijlinktvissen haast zich door de baai opzoek naar een prooi, de blauwgevlekte pijlstaartroggen kan je bijna onder elk uitsteeksel vinden. De holten zorgen overdag voor bescherming voor de nachtelijke eekhoornvissen en rifvissen. De nachtduiken zijn subliem op Abu Sauatir. Vanwege de mooie ligging van het kamp kunt u de hele dag in dit paradijs rondsnuffelen en opzoek gaan naar dat ene onderwaterdiertje waar je al zo lang op zoek naar bent.

Alle duikpakketten zijn gebaseerd op nonlimit huisrifduiken met je eigen buddy. Daarnaast kun je er voor kiezen dit pakket uit te breiden met 2 begeleide kantduiken (in de omgeving, per busje) per dag, of met 2 begeleide kant-, zodiac- of bootduiken per dag.

Bij de begeleide duiken vertrek je rond 9 uur vanaf het duikcentrum, en je bent tussen 13:30 - 14:30 weer terug voor de lunch op het strand.

Millionaire pakket

• 7 nachten in een Deluxe Chalet obv Soft All Inclusive
• Airport transfers
• 6 dagen ongelimiteerd en onbegeleid huisrifduiken
• 3 dagen, 6 begeleide kantduiken per jeep
• 2 dagen, 4 begeleide lokale zodiac duiken
• 1 nachtduik met een Strand BBQ

Aanvullende informatie duiken

* Ongelimiteerd huisrifduiken is onbegeleid en kan alleen samen met een buddy en je dient minimaal 25 gelogde duiken te hebben.
* Ongelimiteerd huisrifduiken is tussen 08.30 en 17.30 uur
* Alle bovenstaande pakketten dienen aaneensluitend te worden opgenomen
* Reef Tax: € 5,- per dag (ter plaatse te voldoen)
* Privé gids, Nitrox en 15 liter tanks zijn aanwezig (voor meer info kunt u contact met ons opnemen)

Foto's

Foto's

Selecteer vluchten

Selecteer jouw vlucht 
 

Kies het gewenste kamertype en het aantal reizigers: