Offerte duikvakantie

Hong Kong stopover

Stopover , Hong Kong

Stopover Hong Kong
Laat een stopover van 1 of meerdere nachten opnemen in je ticket en geniet van deze stad!

Bel voor prijzen
(020-5218100)

Hong Kong is een kaleidoscoop, een unieke samensmelting van Oost en West, oud en nieuw, cultuur en tradities en niet te vergeten een paradijs voor shopaholics! Naast vele moderne winkels van internationale alure vind je hier nog gezellige, traditionele markten waar je je ogen uitkijkt. Bezoek ook één van de tempels, waarvan de grootste: Man Mo Temple beslist niet overgeslagen mag worden. Een stopover van één of meer nachten is een unieke mogelijkheid om kennis te maken met deze enerverende stad!

Wil je een paar dagen het hippe Hongkong beleven? Neem dan even contact met ons op. Je kunt zelf een hotel boeking via bijvoorbeeld www.booking.com. Wij zorgen ervoor dat er in je ticket 1 of 2 stopovernachten opgenomen zijn.

Foto's
Foto's

Alles wat u zoekt vindt u in Hongkong. U kunt hier ongelooflijk goed winkelen, heerlijk dineren en genieten van de skyline van torenhoge wolkenkrabbers of van een wandeling rond de vele authentieke wijken. Buiten de stad zijn weelderige parken, prachtige stranden en wandelroutes te vinden, en heeft u de mogelijkheid om in de vrije natuur te zijn. Het bruisende Hongkong wordt vaak omschreven als ‘East meets West’, doordat de stad een mix is van moderne westerse gebruiken en traditionele Chinese culturen. Bijna op elk hoek van de straat zal een bezienswaardigheid u verrassen. Er zijn pretparken van wereldklasse, een prachtige botanische tuin net boven het financiële centrum, ouderwetse trams die handig zijn om zittend trekpleisters te bezichtigen, en natuurlijk ook dag en nacht een fantastisch uitzicht op de havens vanuit “The Peak”.

Hongkong of Hong Kong is een speciale administratieve regio van de Volksrepubliek China (net als Macau). De officiële naam van het gebied is dan ook Speciale Administratieve Regio Hongkong van de Volksrepubliek China. Het gebied bestaat uit 236 eilanden met een totale oppervlakte van 1.104 km² en grenst aan de Zuid-Chinese Zee. Er wonen 7,4 miljoen (2016) mensen.

Hongkong bestaat uit het gelijknamige eiland ten oosten van de Parelrivier met een oppervlakte van 78 km², het schiereiland Kowloon met een oppervlakte van bijna 47 km² en de New Territories met een oppervlakte van 974 km². De New Territories bestaan uit het gebied ten noorden van Kowloon grenzend aan het vasteland van China en verder uit 235 eilanden, waarvan het merendeel niet bewoond is. Het eiland Lantau is met 146 km² het grootste eiland, gevolgd door het eiland Hongkong.

Foto's
Helaas hebben wij op dit moment geen prijzen beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 020-5218100 of mail ons op info@divingholidays.nl.