DH Nieuwsbrief

volg ons op:

Diving Holidays

Richard Holkade 142033 PZ Haarlem
Tel: 020 5218100info@divingholidays.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30
Copyright DH © 2014
Disclaimer | Privacy

Duikvakantie Canarische eilanden

Canarische eilanden in het kort

De Canarische eilanden zijn de ideale duikbestemming voor iedereen die met slechts een paar uur vliegen een duikvakantie wil met heerlijk warm weer.
Wij kozen La Palma, het eiland van de eeuwige lente. Zowel boven als onder water heeft dit eiland veel te bieden.
De watertemperaturen schommelen gedurende het jaar tussen de 18 en 25 graden Celsius, waardoor je er eigenlijk het hele jaar door kunt duiken.

La Palma heeft een afwisselend aanbod aan onderwaterlandschappen: van donker tot wit zand, ondiepe vlaktes met grote rotsen, lavalandschappen, steile wanden en grotten. Je vindt hier een behoorlijke verscheidenheid aan vissen, schorpioenvissen, schaaldieren, inktvissen, murenes en slakken. Met een beetje geluk kom je hier zelfs een engelhaai tegen. De Canarische eilanden worden in de zomermaanden ook wel door walvissen bezocht!

Als je tijdens je duikvakantie ook boven water wilt genieten dan is dit een uitstekende bestemming. Van alle Canarische Eilanden heeft La Palma de grootste variatie in landschappen, en een enorme verscheidenheid aan wandelroutes.

La Palma: meer dan alleen een duikvakantie!

Het weer in La Palma:

La Palma heeft een subtropisch klimaat. De temperaturen zijn in de winter rond de 15 tot 20 graden en in de zomer rond de 20 tot 25 graden.

Staatshoofd:

Felipe Juan Pablo Alfonso de Todos los Santos de Borbón y de Grecia (Madrid, 30 januari 1968)

Voertaal:

Spaans is de officiële taal op La Palma. Daarnaast wordt er in enkele hotels en onder een klein deel van de bevolking Engels gesproken.

Godsdienst:

Geld:

Euro

Nationale feestdag:

Eind januari – Fiesta del Almendro en flor Maart – Dia de Pascua 5 augustus – Baja de la Virgen de Las Nievas (om de 5 jaar) 15 augustus – Fiesta de San Mauro Abad Mei – Corpus Cristi Eind juni – San Antonio del Monte Hele maand juni – Fiesta de la Patrona November – San Martin-festival