DH Nieuwsbrief

volg ons op:

Diving Holidays

Richard Holkade 14
2033 PZ Haarlem
Tel: 020 5218100
info@divingholidays.nl
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 09:30 tot 17:30
Copyright DH © 2014
Disclaimer | Privacy

Duikreizen Coco Islands

Duikreizen Coco Islands

Coco Islands in het kort

Panama is de verbinding tussen Zuid-Amerika en Midden-Amerika en heeft een prachtige natuur en rijke cultuur. Het bekendste is uiteraard het Panama Kanaal dat je gezien moet hebben en waar je zelfs in kunt duiken!

Panama werd oorspronkelijk bewoond door verschillende Indianenstammen waarvan er nog 7 verspreid over het land leven. Één van deze stammen, de Emberá, leeft op ca 80 kilometer van Panama City en biedt cultureel ecotoerisme aan, waarbij je kennismaakt met hun cultuur en tradities.

Ruim 60 % van Panama bestaat uit jungle en op veel plaatsen is het mogelijk om prachtige wandelingen te maken. Wil je verblijven op een echt tropisch eiland? Ook dat kan in Panama! En uiteraard zijn er schitterende duikplekken, langs de kust, rond één van de eilanden en zoals eerder genoemd in het Panama kanaal!
Ga op ontdekkingsreis in dit nog onbedorven paradijs!

Panama kent twee seizoenen: een droog seizoen van januari tot half april en het regenseizoen van half april tot en met december. Tijdens het regenseizoen vallen er korte hevige buien, meestal in de middag en worden gevolgd door heldere luchten en zon. De temperatuur is het gehele jaar tussen de 25 en 35 graden, tijdens de regentijd is de luchtvochtigheid vrij hoog. Er kan het gehele jaar door worden gedoken, tijdens de regentijd kan het zicht iets minder goed zijn, vooral daar waar de rivieren in zee uitkomen.

Meer over Coco Islands