DH Nieuwsbrief

volg ons op:

Diving Holidays

Haarlemmerweg 133
1051 KW Amsterdam
Tel: 020 5218100
info@divingholidays.nl
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 10:00 tot 17:30
Copyright DH © 2014
Disclaimer | Privacy
Hartelijk welkom op de vernieuwde website van Diving Holidays.

Met plezier presenteren wij diverse duikbestemmingen, door ons persoonlijk uitgezocht op duikaanbod, service, veiligheid en duikvakantie genot. De meeste duikvakanties zijn door ons persoonlijk bezocht.

Ons aanbod varieert van kleine resorts op een heerlijk eilandje, tot avontuurlijke camps in de woestijn, tot 5* hotels; van gezellige drukte tot absolute rust; voor beginnende of zeer ervaren duikers. Veel van de resorts zijn prima met elkaar te combineren. Neem hiervoor contact met ons op.

We bieden een juiste mix van ontspannen vakantieplezier en fantastische duiken voor jouw duikvakantie. Ben je toe aan zon, zee, strand, schitterende duiken, relaxte en exotische sferen? Bekijk dan al onze bestemmingen en laat je inspireren voor jouw volgende duikvakantie.

Laatste nieuws: Meer nieuwsitems
Aanbiedingen:

Sharks Bay Umbi Diving Village

Egypte - Sinai

De ligging maakt dit budget-resort uniek! Sharks Bay heeft een privé-baai, prachtig huisrif en een goed georganiseerde duikschool. Op het huisrif kun je begeleid duiken en er worden dagelijks bootduiken georganiseerd.

v.a.€446,- p.p.

Inmo Divers Home

Egypte - Sinai

InMo is een knus duikers hotel. De relaxte sfeer, die zo typerend is voor Dahab, voel je in dit hotel. Het is in Arabische Stijl gebouwd en ligt direct aan de wandelboulevard in het centrum. Het hotel heeft 20 standaard- en 12 terraskamers met uitzicht op zee.

v.a.€444,- p.p.

Red Sea Diving Safari Marsa Shagra

Egypte - Marsa Alam

Deze bekende Ecolodge is de uitvalsbasis voor duikers die de drukte willen ontlopen. De sfeer van de Red Sea Diving Safari is bijzonder te noemen! In totaal zijn er 30 tenten, 25 Royal tents, 15 bungalows en 61 luxere chalets. Ongelimiteerd duiken op het huisrif.

v.a.€538,- p.p.

Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village

Egypte - Marsa Alam

De plek voor een heerlijke duikvakantie. Ongelimiteerd duiken op prachtige riffen.
De sfeer is uniek te noemen! Ver weg van de bewoonde wereld in het zuidelijke deel van de Egyptische Rode zee, maak je schitterende duiken en geniet je van de rust en de eenvoud van de woestijn. Transfer luchthaven Marsa Alam: ca. 75 min.

v.a.€564,- p.p.

Shams Safaga Resort

Egypte - Safaga

Zeer compleet en ruim opgezet hotel, geschikt voor duikers als niet-duikers en perfect voor groepen! Het Shams Safaga Diving Center is PADI-5*. Dagelijks vertrekken de boten naar schitterende riffen rondom de baai van Safaga.

v.a.€537,- p.p.

Nesima Resort

Egypte - Sinai

Dit sfeervolle hotel in Nubische stijl ligt midden in het centrum van Dahab en direct aan de wandelboulevard. Met een prive zwembad, een restaurant met groot terras, een goede duikschool en een mooi huisrif is dit resort voor iedereen heerlijk vertoeven.

v.a.€527,- p.p.

Nemo Dive Club & Hotel

Egypte - Safaga

Het Nemo Dive Club & Hotel is een echt duikershotel. Het hotel is klein en ligt aan de kust van Safaga. Het duikcentrum is onder het hotel gevestigd, is netjes en heeft vele lesfaciliteiten. Je hoeft niet met de boot mee voor een mooie duik, dit is ook mogelijk op het eigen huisrif van Nemo Dive Club & Hotel.

v.a.€665,- p.p.

Superbestemming!

Ben je al verzekerd?

» Bij ons geen toeslag voor duiken!

» Voor elke "duik"vakantie

» Verzekering op maat